Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. (Abbotsford, Kanada)

Koko talo/asunto Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. (Abbotsford, Kanada)

Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.

Astu pois elämän vilskestä tähän henkeäsalpaavaan luonnonkauniiseen omaisuuteen. Kaunis maaseudumme sijaitsee Fraser-joen korkealla rannalla, josta on upeat näkymät majesteettisiin vuorille. Astu pois elämän vilskestä tilavaan 2BR / 1-kylpymökkimaiseen yksityistilaan kodissamme. Laajasta aurinkotuolistasi tarkkaile alla olevia hinaajia, kun kalju kotkat nousevat mutkittelevan joen yläpuolella tai käpertyä kirjan vieressä kodikkaan tulen kupillisella teetä. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja iso pöytä tarjoavat runsaasti tilaa 4: lle asuakseen mukavasti. Ulos läänissä vielä tunnin sisällä upea Vancouver; vuorten ympäröimä ja muutaman minuutin päässä Trans Canada Trail -kadulta. Tämän äskettäin kunnostetun englantilaisen Tudor-talon rakensivat Albert ja Mary 70-luvulla, ja siitä on lähtien ollut lämpimän vieraanvaraisuuden perintö.Yksityinen toisen kerroksen sisäänkäynti toivottaa sinut tervetulleeksi kaikkeen, mitä tarvitset omassa tilassa. Siellä on runsaasti pysäköintitilaa, iso piha, kenttä ja metsä, jossa voit rentoutua tai tutustua. Voit vapaasti käyttää tilavaa pihaa, BBQ: ta ja kansia joelle. Huomaa, että sinun on pystyttävä kävelemään portaita päästäksesi kotiin.Viininmaistajamaa on vain muutaman minuutin matkalla talomme ja Toscanan maatilapuutarhat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä! Meillä on myös kaunis Kanadan yli kulkeva polku vain muutaman kilometrin päässä oveltamme. Naapurimaissamme on ystävällinen ja tilava. Lähellä asuvat lamat, lehmät, lampaat ja vuohet.Abbotsfordin kansainvälinen lentokenttä on kätevä 15 minuutin ajomatkan päässä, ja Vancouverin lentokenttä ja Vancouver Islandin lautta ovat tunnin päässä. Seattle ja Whistler ovat vain 2 tunnin ajomatkan päässä. Vancouverin ja Abbotsfordin lentokenttäkuljetukset voidaan mahdollisesti järjestää isännän kanssa lisämaksusta. Suuri ostoskeskus ja monipuolinen kansainvälinen ravintola ovat 8 minuutin ajomatkan päässä. Olisi hyödyllistä ottaa omat kuljetusvälineesi välipaloja tai nähdä nähtävyyksiä.Joitakin vuosia noin 23. kesäkuuta - 6. elokuuta, hyttyset päättävät käydä alueellamme täydellisinä voimanaan päivin ja öin. Muina vuosina he tuskin ilmestyvät. On vaikea ennustaa, milloin ja milloin he saapuvat vuosi vuodelta. Asumme paikalla samassa talossa, joten olemme läsnä tervetulleeksi teihin ja vastaamaan kysymyksiisi, mutta voit vapaasti nauttia tilasta yksityisesti.Tervetuloa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Kahvinkeitin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.

  • Onko majoituspaikassa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. uima-allas?

    Ei, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Ei, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Lähellä majoituspaikkaa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. sijaitsevat nähtävyydet ovat Chinatown, Greater Vancouver Zoo, Abbotsford International Airport, Blaine Municipal Airport, Bellingham International Airport, Mount Baker Ski Area, Aberdeen Park, Melbourne Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. on?

    Majoituspaikan Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.