Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! (Cooperstown, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! (Cooperstown, Amerikan Yhdysvallat)

Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!

Star Field Cottage, niin lähellä Cooperstown Dreams Park, niin kaukana stressistä! Sijaitsee jalka yli 1000 hehtaarin metsää vaellusreitit vain 7 kilometrin päässä Cooperstown Dreams Park & ​​Brewery Ommegang ja vain 2. 7 kilometrin päässä sydämestä Cooperstown on viehättävä 2 makuuhuoneen mökki, täydellinen perheen loma tai romanttinen pakopaikka. Kävele meidän hakkuutähtöreitimme Star Field -kentällä, josta on näkymät Otsegon järvelle kauneudelle. Nauti lasillinen viiniä, kun istut kodikas esiportaan tai kerää ympäri meidän käsin rakennettu kivi takka tilava olohuone.Star Field Cottage voi majoittua jopa 6 henkeä (jopa 3 pariskuntaan tai perheeseen 6 ja jopa 2 hyvin käyttäytyviä ja talon koulutettuja koiria!) ja se on kauniisti sisustettu monia mukavuuksia, kuten joitakin paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kahvia paahdettu juuri täällä kaupungissa StageCoach Kahvi ja joitakin parhaista valikoista oluesta meidän aivan maailmankuulun Brewery Ommegang! On valtava lasitettu kuisti ruokailuun sekä ulkona alue BBQing nautintoja. Meillä on 2 maastopyörää käytettäväksi lämpiminä kuukausina sekä maastohiihtoa ja lumikenkiä talvikuukausina. Meidän kiinteistössä on hakkuutähti, joka vie sinut vuoren huipulle, josta on henkeäsalpaavat näkymät järvelle Otsego ja pääsy monia polkuja, jotka vie sinut koko vuoren tai keskustaan ​​Cooperstown.Star Field Cottage on kiinnitetty 1820-luvun maalaistaloon, mutta täysin yksityinen, mukaan lukien erillinen sisäänkäynti ja oma kivetty ajotieltä sekä kaunis etupiha, jossa on kivimuuri, luonnonvaraisten kukkien puutarha, aromaattiset liljat ja näkymät lumottu metsä.Helppokäyttöinen Clarkin urheilukeskus, joka on taideteos kuntokeskus, kuntosali & Baseball Hall of Fame Induction Ceremony. Vain 4 minuutin ajomatkan päässä keskustasta nähtävyyksistä, kuten monia erinomaisia ​​ravintoloita ... Farmers Museum, Glimmerglass-oopperatalo, Fenimore House -museo ja National Baseball Hall of Fame. Historiallinen Cherry Valley on vain 7 mailia pohjoiseen ja tarjoaa myös erilaisia ​​ravintoloita ja taideohjelmia.Cooperstown on täynnä monia muita nähtävyyksiä kuin vain Baseball Hall of Fame. On olemassa useita muita museoita (Farmers Museum ja Fenimore House) sekä monia ravintoloita, joista valita. Ulkoilu on runsaasti ja ympärillä Lake Otsego lukien veneily, melonta, uinti, vaellus ja pyöräily. Järvellä on kaksi golfkenttää, ja molemmat ovat ainutlaatuisia ja haastavia sekä aloittelijoille että asiantuntijoille.Ostimme tämän kiinteistön vasta viime keväänä ja aiomme olla kotona eniten tänä vuonna joka viikko, joten haluaisimme tavata sinut ja auttaa varmistamaan, että näet ja teette kaikki suuret asiat, jotka paikalliset tuntevat ovat hauskoja ja kannattavia. Voit vapaasti tiedustella, onko sinulla kysyttävää! Scott

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!

  • Onko majoituspaikassa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! uima-allas?

    Ei, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Kyllä, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Lähellä majoituspaikkaa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! sijaitsevat nähtävyydet ovat Oneonta Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! on?

    Majoituspaikan Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.