Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! (Captiva Island, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! (Captiva Island, Amerikan Yhdysvallat)

Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details!

HUHTIKUU 2018 ERIKOISTEN alennus Sijaitsee yksinoikeudella Floridan lounaisosassa Pohjois-Captivassa, aivan merellä Meksikonlahdella. Pääsee vain lautalla, vesitakseilla tai yksityisellä koneella. Viva La Playa on yksityinen lomapaikka jättämättä kodin mukavuuksia taakse. Täältä et löydä autoja, väkijoukkoja eikä päällystettyjä teitä. Tämä Pohjois-Captiva-saaren koti, joka on laajassa luonnonsuojelualueessa, saa sinut tuntemaan olonsa paratiisiin!Talossa on:Käänteinen pohjapiirros, jossa toisessa kerroksessa olevat olohuoneet (olohuone, ruokasali ja keittiö). Pohjapiirros maksimoi näkymät merelle ja silmälasien auringonlaskut. Toinen kerros:Olohuoneessa on avoin pohjaratkaisu katedraalin katolla. Tämä jakelu tarjoaa tilavan tunnelman ja suuren kokoontumistilan. Täysin varusteltu keittiö, jossa tilava olohuone ja ruokasali. JauhehuoneTilava Lanai merinäköalalla. Lanai on hyttysverkko läpi. Tämä tila on upea täydentävä oleskelutila, jolla on uskomattomia golfkentän, saaren ja auringonlaskun nähtävyyksiä!Ensimmäinen kerrosMaster-sviitti king-vuoteella. Liitteenä täydellinen kylpyhuone.Toinen makuuhuone queen-vuodeKolmas makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodettaNeljä makuuhuonetta, joissa täysi ja kaksi kerrossänky.Täysi toinen kylpyhuoneRanta tyylikäs sisustus läpi omaisuudenLattiat ovat laattaKeski-ilmastointiKattohuvi joka huoneessaPyykkitupaKaksi golfkärryäKaasu BBQ-grilliUlkosuihku omalla kotelollaKlubin jäsenyys (valinnainen)Pääsy yksityiselle rannalle (CastawayInternet, suora TVKäänteisosmoosijärjestelmä tarjoaa parhaan vedenlaadunTaloa hallinnoi Tortuga Property Services. Tämä yritys pitää hienosti sinua satamassa ja hoitaa sinut ja perheesi saarella ollessasi. Saari tarjoaa pienkaupungin vaikutelman tarpeeksi mukavuuksilla perheen tarpeitasi vastaavaksi.Yksityinen kerho (valinnainen jäsenyys), jossa on kaksi olympia- ja kierroskokoista uima-allasta, poreallas, uima-allasbaari ja tenniskentät. Täydentävät ilmaiset kajakit ja polkupyörät jäsenyydelläNeljä ravintolaaPieni lähikauppa, lahjatavarakauppa ja jäätelöbaariKalastusretkiä, vesihiihtoa ja venevuokrausta ovat kaikki saatavilla pyynnöstäTunneissa lauttapalvelu (Island Girls charters Pine Island Marina: lla. Jos lentää Ft. Myers (RSW) tai Punta Gorda (PGD) lentokentät, Pine Island Taxi tarjoaa lentokenttäpalvelun Pine Island Marinaan. Myös UBER on saatavana alueella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details!

  • Onko majoituspaikassa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! uima-allas?

    Kyllä, Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details!?

    Ei, Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details!?

    Lähellä majoituspaikkaa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! sijaitsevat nähtävyydet ovat Sanibel Islands Beach, Edison & Ford Winter Estates, Bonita Beach, Bowman's Beach, Ding Darling National Wildlife Refuge, Cape Harbour, Sanibel Causeway, Sanibel Lighthouse.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! on?

    Majoituspaikan Special Rates From 4/10 To 4/17, Inquire For Details! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.