Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Smiths Lake House (Seal Rocks, Australia)

Koko talo/asunto Smiths Lake House (Seal Rocks, Australia)

Smiths Lake House

Smiths Lake House - Yksityinen 2brm Pavilion NO BOND !!!!Pellava & pyyhkeet !!!!Lemmikkieläimet ovat tervetulleita !!!!Moderni ranta talo on valmis loma tai viikonloppuisin pois. Pavilion on erillinen, yksityinen ja itsenäinen osa taloa ja sopii erinomaisesti pariskunnille tai pienelle perheelle / ryhmälle 4. Siinä on kaksi hyvää koko makuuhuonetta, moderni kylpyhuone, erillinen wc, yhdistetty olohuone / ruokailutila, jossa on täysin varusteltu keittiö ja iso (20m2) veranta.Ominaisuudet: Queen-vuode, 2 x sänkyä, mukavin oleskelutila, laajennettava ruokapöytä, ilmastointi olohuoneessa, kattotuuletin makuuhuoneissa, kaksi vaatekaappia, laadukkaat kalusteet, taulutelevisio 42-televisiossa olohuoneessa ja 32-televisio (DVD-soitin) päämakuuhuoneessa, DVD-soittimessa, CD-soittimessa / radiossa, ulkotiloissa, suurissa kaasu BBQ: ssa, liinavaatteissa ja pyyhkeissä, DVD: t, CD-levyt, pelit, kirjat, kylpyamme ja suihku, ilmainen Wi-Fi-yhteys.Talo on korkealla puiden yläpuolella, mikä antaa sinulle tunnelman tyyneydestä, rauhallisesta rauhallisesta paeta ja upeista näkymistä järvelle. Auringonlaskuja vettä ovat näyttäviä ja voit katsella niitä omalta iso katettu veranta. Voit ihailla kaunista bushwalks, kalastus, melonta, uinti, vesi ja vesihiihtoa (tuo oma vene / vesiskootteriajelua) tai voit tehdä mitään.Smiths Järvi on rauhallinen lomakylä sijaitsee noin 250 km Sydneystä pohjoiseen ja 25 km etelään Forster. Järvi on kytketty meidän kaunis Cellito Beach. Voit päästä rannasta kajakilla (talosta) tai autolla (5min ajomatka). Kylässä löydät pieni sekatavarakauppa, pullo kauppa, Lakes Cafe, lihakauppias, leipomo, kampaamo / kosmetologi ja kuuluisa vaahtoava Coffee kahvila sijaitsee järven edessä (venevuokrausta mukavuudet). Siellä on myös pieni leikkialue lapsille lähellä kahvila. Pacific Palms Bowling Club on mukava ravintola ja elävää viihdettä viikonloppuisin.Sisällä 10min ajomatkan sinulla on myös pääsy Blueys Beach, Boomerang Beach, Elizabeth Beach Pacific Palms alue - enemmän kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Seal Rocks on vain 15 minuutin ajomatkan päässä - upeita rantoja, majakan kävelymatkaa ja upeita merinäkymiä. Forster / Tuncurry on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä - löydät siellä suuria ostoskeskuksia, enemmän kauniita rantoja, altaat, tenniskentät, elokuvateatterit ja muita loma nähtävyyksiä.LisäpalvelutVoit käyttää täysin varustettua pyykkiä (5 dollaria / kuormitus), 2 x kaksoiskajakkeja ($ 25/2 tuntia) ja 2 x yksittäisiä kajakkeja ($ 20/2 tuntia), hämmästyttävää ulkona roikkuvaa sohvaa ja muita loma-varusteita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  9.0 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  9.0 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Surffaus
Hotellin ominaisuudet
  1. LGBTQ+ -ystävällinen
  2. Vain aikuisille

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Smiths Lake House

  • Onko majoituspaikassa Smiths Lake House uima-allas?

    Kyllä, Smiths Lake House tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Smiths Lake House?

    Kyllä, Smiths Lake House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Smiths Lake House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Smiths Lake House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Smiths Lake House on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Smiths Lake House on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Smiths Lake House?

    Lähellä majoituspaikkaa Smiths Lake House sijaitsevat nähtävyydet ovat Shoal Bay nsw, Forster (Wallis Is) Airport.