Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais (Rumilly-lès-Vaudes, Ranska)

Koko talo/asunto Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais (Rumilly-lès-Vaudes, Ranska)

Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais

Pieni ranskalainen Chateau syvällä Ranskan maaseudulla, mutta vain neljän tunnin ajomatkan päässä Calaisista Vallihauta ympäröi, se mahtuu 17 ihmistä yhdeksässä makuuhuoneessa ja siinä on viisi kylpyhuonetta. Se sijaitsee 17 hehtaarin puutarha- ja puistoalueella. Siinä on kova tenniskenttä, lämmitetty uima-allas ja monia palveluita, kuten kalastus, pingispöytä, trampoliini jne. Talo on tilava ja erittäin mukava. Tarkemmat tiedot ovat verkkosivustolla.Vallihaaran ulkopuolella puistoalueet, yhteensä 17 hehtaaria, ovat hieno paikka pohdintaa, rentoutumista ja kaikenlaista hauskaa varten. Talon lähellä on puutarhoja, parterre, kova tenniskenttä ja lämmitetty uima-allas, jota seinät sulkevat, ja uima-altaan talon ja trampoliinin. Takana on metsä- ja puistoaluetta, ja puroja ja järveä syötetään Hozain-joesta, joka virtaa rajaa pitkin. Ranskan maaseudun rauhallisessa nurkassa on villieläimiä.Verkkotunnus on Rumilly les Vaudes -kylän kylässä ja mäkien, laajojen metsien ja viinitarhojen alueella (Champagne, Chablis, Irancy). Talo on viiden minuutin kävelymatkan päässä kylän baarista Tabacista ja kauniista kirkosta, viiden minuutin ajomatkan päässä hyvistä ravintoloista, kaupoista, kampaajista jne.Golf, ratsastus ja vesihiihto ovat kaikki viidentoista minuutin ajomatkan päässä. Troyesin historiallinen kaupunki, jonka Guide Michelin on myöntänyt kolme tähteä, on 20 kilometrin päässä. Troyes on runsaasti ravintoloita, hienoa arkkitehtuuria ja kapeita keskiaikaisia katuja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais

  • Onko majoituspaikassa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais uima-allas?

    Kyllä, Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais?

    Kyllä, Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais?

    Lähellä majoituspaikkaa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais sijaitsevat nähtävyydet ovat Ville en Lumières, Marques City, Mc Arthur Glen - Troyes, Les Près de Lyon, Troyes – Barberey Airport, Musée de la Malterie, Nigloland.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais on?

    Majoituspaikan Small French Chateau Deep In Rural France But Only A Four Hour Drive From Calais peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.