Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere (Savannah, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere (Savannah, Amerikan Yhdysvallat)

Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere

Vuodepaikkoja 12, 4 vuodetta, 5 kylpyhuonetta, historiallinen, Walk Everywhere Moderni, eklektinen, ylellinen, ylellinen - ne ovat vain muutamia sanoja, joita voitaisiin käyttää kuvaamaan tätä ainutlaatuista ja hiljattain kunnostettua eteläistä kotia, joka sijaitsee vain kahden korttelin päässä Forsyth-puistosta. Kauniissa Savannahissa on 4 makuuhuonetta, 5 kylpyhuonetta. Se nukkuu mahtava 12 vierasta jättiläinen makuuhuonetta! Savannah loma-asunnot sopivat erinomaisesti perheen kokoontumiselle, h��äryhmille, perheelle ja ystäville. On olemassa useita suuria kuistia illan auringonlaskun sieppaamiseksi makeaa etelä-teetä siemaillen. Tämä ihastuttava kiinteistö on juuri kunnostettu ja avattu syyskuussa 2012. Asiakkaat nauttivat upeista uusista laitteista sekä kauniista ja modernista sisustuksesta koko majoituspaikassa.Päärakennuksessa on suuret portaat, joissa on yläkerrassa aurinkotuoli, kaksi vastaavaa olohuonetta, joissa on suuret taulutelevisiot ja täydellinen kylpyhuone oikealta olohuoneesta, jossa on pysyvä suihku, makuuhuone, jossa on yksi ja kaksi queen-kerrossänkyä sängyt sekä taulu-tv, sali kylpyamme, jossa on clawfoot-kylpyamme, ja keittiö, jossa on graniittiset työtasot ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet sekä ruokailutila, jossa on istuimet 6: lle, joka avautuu ihastuttavaan turvatarkastettuun kuistiin. Toisessa kerroksessa ensimmäisessä makuuhuoneessa on queen-size-vuode sekä yhden hengen vuode, oma kylpyhuone, ja käytävällä on pesukone / kuivausrumpu. Toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuode, oleskelualue ja kylpyamme. Makuuhuoneessa on king-size-vuode, taulu-tv, jättimäinen kylpyhuone, jossa on selkeä suihku, twin-pedastal-nielut ja clawfoot-amme, leposohva, baarikeittiö, suuret peilit ja pääsy suurelle kuistille, jossa voit istua ja nauttia Savannahin tuulta.Tämä kaunis koti on vain muutaman askeleen päässä kaikesta historiallisesta Savannahin keskustasta, ja siellä on tarjolla monia erinomaisia ravintoloita, kuten Local Ten Eleven, Leoci's ja The Mansion on Forsyth, sekä helpon pääsyn vaunuille ja kauppoihin. Liity kaikkiin jazz fest -toimintoihin tai johonkin muuhun vapaa-konserttiin, joita Savannahin kaupunki Forsyth-puistossa laittaa. Kiva kävellä pääsee River Street ja kaksikymmentä minuutin ajomatkan sinut Tybee Island rantaan hauskaa auringossa. Jos etsit tuoretta kahvia tai ostoksia päivittäistavaroita varten, Sentient Bean, Brighter Day ja Kroger ovat kaikki 60 sekunnin ajomatkan päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Uima-allas
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere

  • Onko majoituspaikassa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere uima-allas?

    Kyllä, Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere?

    Ei, Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere?

    Lähellä majoituspaikkaa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere sijaitsevat nähtävyydet ovat Savannah Garden Exposition, Forsyth Park, Hearse Ghost Tour - Savannah, Historic Savannah Trolley Tour, River Street, Southern Womens Show, Savannah Scottish Games, Georgia Bridal Show.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere on?

    Majoituspaikan Sleeps 12, 4 Beds, 5 Baths, Historic, Walk Everywhere peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.