Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! (Garden City, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! (Garden City, Amerikan Yhdysvallat)

Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views!

Ski-in / ski-out huoneisto, jossa on yhteinen poreallas, sauna ja panoraamanäkymät! Bogus Basin Retreat (230 D)Kalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Escape to Bogus Basin ja pysyä tässä yhden makuuhuoneen, kahden kylpy huoneisto, jossa on yhteinen kylpytynnyri ja sauna sekä upea näköala, unohtumattoman vuoren pakopaikka perheen ja ystävien kanssa. Nauti mukavuudesta, että voit hiihtää ulos hotellin etuovesta ja päästä helposti rakennuksen mukavuuksiin.Ihanteellisella paikalla tämä vuokra on rakennuksessa D, jossa ei ole vain kylpytynnyrit, vaan myös tallelokero, pesula ja sauna. Ski suoraan nostaa kolme ja viisi rakennuksen etuovesta, ja nauttia upeista näkymistä Boise Valley, Horseshoe Bend, ja Shaffer ja Bitterroot ski alueilla. Kun haluat pienen kaupunkielämyksen, Boisin keskusta on alle 20 kilometriä etelään.Sisustus on viihtyisä ja viihtyisä ja sisustettu tyylikkäästi ja kutsuva olohuone, jossa on 39 tuuman taulu-tv, VHS-soitin ja CD-soitin. Makuuhuoneessa on myös suuri taulu-tv ja CD-soitin sekä ilmainen WiFi. Molemmissa täyissä kylpyammeissa on amme / suihku, ja täydellinen keittiö tarjoaa kaikki tarpeet runsaiden kodin aterioiden luomiseen. Vaikka siellä on tilaa jopa kahdeksalle hengelle, olet miellyttävin kahdesta neljään aikuista ja muutama lapsi.Varaa tämä huoneisto tänään ja valmistaudu hauskaa lomallesi!Pysäköinti Huomautuksia: Pysäköinti on pakollinen. Pysäköintitiedot annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.Vahinkovakuutus: Tälle omaisuudelle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (“vahingonkorvaus”). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Koko talo/asunto
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views!

  • Onko majoituspaikassa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! uima-allas?

    Ei, Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views!?

    Ei, Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views!?

    Lähellä majoituspaikkaa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! sijaitsevat nähtävyydet ovat Bogus Basin, Idaho State Capitol, Bronco Stadium, Zoo Boise, Boise Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! on?

    Majoituspaikan Ski-in/ski-out Condo With Shared Hot Tub, Sauna, And Panoramic Views! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.