Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) (Harbor, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) (Harbor, Amerikan Yhdysvallat)

Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915)

Viihtyisä, äskettäin uusittu perhe ja lemmikkieläinystävällinen, merenranta kotiin! Sexton Shores- Tunne aiemmin nimellä Million Dollar View, joka tarjoaa useita päivityksiä maali- ja sisustustuotteista tuleviin uusintamuotoihin ja Appliancen päivityksiin. Ota 180 + näkymä merelle mistä tahansa paikasta kääri noin kannella, asuminen, ruokailu, makuuhuone ja keittiö. Ocean puoli on lattiasta kattoon lasi holvipuukatto. Tämä talo on ainutlaatuinen sijaitsee aivan bluffi; et voi saada mitään lähempänä rantaa & Ocean! Watch Mama Tiivisteet yleensä vauvojen jäillä, katsella laaja luontoa. Nautintoon meressä vuorovesi tästä viihtyisä koti ja patio tuolit kannella. Yksityinen tie ilman liikennettä, joka johtaa umpikujan varrella jossa koti sijaitsee kaksi taloa alas yksityinen portaita tapaus johdattaa suojaisalle. North puoli piha on aidattu, suurempi Etelä puoli on avoin hoidetut piha pelejä ja rentoutumista. Mukavasti maisemoitu leikkokukiksi, 70 + jalka puita parantaa merinäkymät. Avotoimiston tarjoaa helpon liikennevirran vieraille, mukavat istuimet 10-12 tilava olohuone. Ruokailuhuoneessa on 6 hengen ruokapöytä, joka ulottuu mukavasti istuimeen 8. Vastamaalattuja ulkoa ja päivitetään sisustus. Alkuperäinen holvattu puuta katto olohuoneessa ja ruokasali. Keittiö on varustettu 12: llä ylimääräisillä ruokailulevyillä, kokoustiloilla sekä lasit ja laaja keittiövälineet. Täysin kalustettu ruoanlaittoon aterioita tai eväs. Herätä näkemään valtameren makuuhuone King Bed. Liitteenä vaatehuone, täydellinen kylpyhuone sekä amme ja erillinen suihku. Toinen makuuhuone on valtava ja helposti mahtuu yksi queen-vuode ja taittaa sohvalla, joka vastaa kuningattaria. Kolmas makuuhuone on queen patja ja 1/2 kylpyhuone liitteenä. Toinen kylpyamme sijaitsee käytävällä, tärkein piirre tähän kylpyhuoneeseen on tilava suihku, jossa on 4 suihkupäätä. Pesutupa sijaitsee autotallissa, jossa on uusi pesukone ja kuivausrumpu sekä pieni pesutupa. Tämä koti tarjoaa suuren ja pitkän ajon helposti pysäköintiin.Avainsanat: Ocean FrontLemmikkiystävällinenBeach AccessAvoin pohjaratkaisuVuodepaikkoja 8Uudet päivitykset / remodeling

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915)

  • Onko majoituspaikassa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) uima-allas?

    Ei, Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915)?

    Kyllä, Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915)?

    Lähellä majoituspaikkaa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) sijaitsevat nähtävyydet ovat Brookings Airport, Del Norte County Airport, Redwood Nationalpark, Gold Beach Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) on?

    Majoituspaikan Sexton Shores- Previously Known As Million Dollar View(400915) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.