Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Serifos Dream House (Livadi, Kreikka)

Koko talo/asunto Serifos Dream House (Livadi, Kreikka)

Serifos Dream House

Serifos unelma talo 2 lähellä merta Kesämökki 4-5 hengelle, josta on henkeäsalpaava merinäköala, 4 minuutin kävelymatkan päässä Ganema-lahdesta Serifosin Kykladien saarella.Tämä on talo 2 kahdesta 65sq. m. unenomaiset kivestä tehdyt kesämökit oliivinvihreällä puutöillä upeassa (ja palkittu) Ganeman hiekkapaikassa Serifoksen saarella. Ne ovat vierekkäin, voi vuokrata erikseen tai kaksi ryhmää tai perhettä yhdessä. Molemmat sijaitsevat vain 350 metrin päässä rannasta, vuonna 2010 rakennetussa 5 talon rakennuksessa, joka on arkkitehtoninen linja. Merelle päin on ihanteellinen paikka yöpyä ja nauttia Kreikan vesien, auringon ja meltemin tuulen taikuudesta. Molemmissa taloissa suurella bambukattoisella parvekkeella on kaikki upea näköala, jossa voit ruokailla tai rentoutua pitkällä tuolilla tai keinulla ja nauttia merinäköalalla aamulla, romanttisella auringonlaskulla iltapäivällä ja tähden kirkkaalla kuutamoon taivaalla yöllä . Majoitus: Jokaisessa talossa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa parivuode (140 cm), kaksi kylpyhuonetta ja niissä voi olla mukavasti neljä henkilöä. Talossa 1 on vuodesohva salonki, jossa voi nukkua vielä 2 henkilöä (yhteensä 6). Talo 2 voi majoittua viidenteen henkilöyn rakennetulla sängyllä yhdessä makuuhuoneessa (yhteensä 5). Perinteisiä arkkitehtonisia muotoja seuraavat makuuhuoneet ovat talon alimmalla tasolla, ja niissä on melko pienet ikkunat, joten ne pysyvät viileinä melkein koko kesän. Kaikki patjat ovat anatomisia bodyflex 25cm paksuisia. Yläkerrassa salonki, jossa on sohva merelle päin, varustetun keittiön vieressä. Talon jokaisessa kerroksessa on 2 kylpyhuonetta suihkulla. Astianpesukone, pesukone, wifi, tv, dvd-cd-soitin, leivänpaahdin, kahvin- ja espressokeitin, bbq ja ilmastointi viimeistelevät molempien talojen apuohjelmat. Talot ovat saatavilla huhti-lokakuussa kausiluonteisesti tai viikoittain.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Avattavat ikkunat
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Vaellusreitti
  3. Sukellus
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Lapsille
  1. Lapset yöpyvät ilmaiseksi

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 16:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Serifos Dream House

  • Onko majoituspaikassa Serifos Dream House uima-allas?

    Ei, Serifos Dream House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Serifos Dream House?

    Kyllä, Serifos Dream House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Serifos Dream House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Serifos Dream House tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Serifos Dream House on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Serifos Dream House on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Serifos Dream House?

    Lähellä majoituspaikkaa Serifos Dream House sijaitsevat nähtävyydet ovat Milos Island National Airport, Naousa, Vathi, Galissas Beach, Lazarou beach, Adamas, Milos Conference Cente - George Iliopoulos, Foinikas.