Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside (Le Chesne, Ranska)

Koko talo/asunto Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside (Le Chesne, Ranska)

Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside

Serenity, paeta ja rentoutua tässä mökissä Normandian maaseudulla Pieni Norman-talo avataan pelloilla: kauniita auringonlaskuja näkökulmasta ...Täysin kunnostettu, toimiva ja itsenäinen raivauksen sydämessä: rauhallisuus, rentoutuminen ja irronnut varma :)Maantieteellinen sijainti mahdollistaa hyvän osan Normandian löytämisen! Olemme esimerkiksi 1 h20 Normandian rannikolta.VAROITUS:Pellavavuoteet ja wc: tä ei toimiteta: laske kaikilta 15 € / hlö. Vapaa 4 yöstäkoteloViehättävässä pienessä kylässä keskellä metsää, La Petite Maison tarjoaa sinulle rentouttavan loman ja täydellisen katkaisun. Sen laaja, kokonaan aidattu, 2500 m²: n puutarha avautuu pelloille ja saa sinut nauttimaan hiljaisista lepohetkeistä. Kylää ympäröivät metsät, upea maisema ja villieläimet ympäri vuoden: mukavat kävelyretket suunnitellaan. Voit tuoda pyöräsi.Sisällä se on mukava ja lämmin lämpimien sävyjen ansiosta, jotka vahvistavat talon vanhaa luonnetta, vanhoilla laatoilla ja paljailla palkeilla. Sen pinta on 60m2 ja lattia pienennetään 45m2 Loi Carrén kanssa.Ei WIFI: tä paikalla, 3G: n vastaanotto talossa. Erittäin minimalistinen matkapuhelinverkko.Kauniita kävelyretkiä tai pyöräilyä (jos otat ne) mökiltä. Avren ja Itonin maa paljastaa kaikki rikkautensa.Terassilta puutarhanäköalalla, sisäänkäynti keittiöön ruokailutila, oleskelutila, wc. Yläkerrassa ullakko, makuuhuone (1 sänky 2 henkilöä), pieni kirjoituspöytä ja kylpyhuone kylpyammeella.Vauvan tarvikkeet paikan päällä: pinnasänky, kylpy, syöttötuoli ja mahdollisesti rattaat (voi kysyä minulta).Luokittelu 3 korvaa Gite de France.Laskeva hinta yli yhden kuukauden vuokraan, kysy minulta. Yleisesti ottaen, jos sinulla on erityisiä pyyntöjä oleskelustasi, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä nähdäksesi mikä on mahdollista.Matkustajien pääsyTäysin itsenäinen ja aidattu talo kaikilta puolilta.Mökki sijaitsee yhdessä kylän pääkaduista, naapurustossa, mutta huomaamaton.Muut huomautuksetTalletus 380 € maksetaan paikalla sekillä tai käteisellä, palautetaan 8 päivän kuluessa lähtöä. Valaisimien inventointia ei tehdä järjestelmällisesti matkustajien lähdettäessä.Menettelysäännöt ovat saatavilla paikan päällä: kiitos, että otat huomioon ilmoituksen saapumistasi ja kunnioitat kaikkia ehtoja!WIFI syyskuusta 2019Aamiaista ei tarjotaPaikan päältä löydät öljyä / etikkaa / suolaa / pippuria / sokeria / teetä ja kahvia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside

  • Onko majoituspaikassa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside uima-allas?

    Ei, Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside?

    Ei, Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside?

    Lähellä majoituspaikkaa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside sijaitsevat nähtävyydet ovat Fondation Claude Monet à Giverny, Le bois des aigles, Aéro-club APAM, Évreux-Fauville Air Base Airport, Le Manoir de Villers - centre équestre, Abbaye de la Trappe, La Fabrique des Savoirs, Golf du Vaudreuil.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside on?

    Majoituspaikan Serenity, Escape And Relaxation In This Cottage In The Normandy Countryside peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.