Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. (Saratoga, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. (Saratoga, Amerikan Yhdysvallat)

Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting.

Serene Executive House lomakeskuksessa. Äskettäin uusittu ja täysin kalustettu. Kaksi isoa makuuhuoneen sviittiä / liitetty kylpyamme, erityisen suuri olohuone, jota voidaan käyttää myös kolmantena makuuhuoneena, tilavat kaapit, aamiaisnook, pesukone ja kuivausrumpu, puutarhatilat, täysin varustettu keittiö, mukaan lukien kattilat ja astiat, astiat, ruokailuvälineet ja lasit . Voi liikkua w / Suite-tapauksessa, ja talossa tarjotaan kaikki odotetulla tavalla, paitsi ruoka. Queen size Tempur-Pedic -patja Queen Ann -sängyssä yhdessä sviitissä ja King Size -pehmoinen kauneusrestopatja toisessa sviitissä ja yhden hengen sänky olohuoneessa. Näkymä upeista puutarhoista jokaisesta huoneesta. Hedelmäpuiden, maisemoitujen luonnonpuutarhojen ja majesteettisten kypsien puiden keidas. Yksi maili Saratogan keskustassa. Sijaitsee halutulla Glen Unan alueella Saratogassa - kävelymatkan päässä maailmankuulusta Villa Montalvon taidekeskuksesta, jossa on 175 hehtaarin retkeilyreittejä ja kauniita puutarhoja. Palkittu Saratogan koulupiiri.Yksityiskohdat:- Kaksi täysin kalustettua Master-sviittiä - yksi erittäin suuri (16x20), yksi iso - molemmissa kylpyammeet ja televisiot. - Queen size Tempur-Pedic yhdessä sviitissä ja King Size beautyrest -patja toisessa sviitissä ja yhden hengen sänky erityisen suuressa olohuoneessa. - kävele kaappissa järjestäjien kanssa.- Täysin varusteltu ja varusteltu keittiö, mukaan lukien kattilat ja pannut, astiat, lasit ja ruokailuvälineet, kahvinkeitin ja vastaavat- Erittäin suuri olohuone (18x24), 55 tuuman TV, aamiainenurkkaus ja 2 terassia- Pesukone ja kuivaaja- Nopea Wi-FiPoikkeukselliset palvelut:-Aidattu ja aidattu 1. 5 hehtaarin syistä-Turvallisuus Estate -pysäköintialueella-Kuihlaa mineraalilähdevettä jokaisesta hanasta ja suihkusta-Hierontatuoli- Omistettu raitisilmajärjestelmä-Puistopatio, jossa on oleskelualueYhteiset tarpeet:-Pyyhkeet, korkea vuodevaatteet Lakanat ja vuodevaatteet-Iron ja silityslauta-Kaikki perustarpeet- Sisältää, paperituotteet, saippuat, shampoot, astianpesunesteet, pyykinpesuaineet, ...Mukavuudet ja ominaisuudet:-Nopea Wi-Fi-Kaapeli kahdella TV: llä kunkin Suite-seinällä-Olohuone, jossa 65 'TV ja lepotuoli, jossa keittiö, ruokailutila ja pesutupa. -King- ja queen-size-vuoteet, lipastot, työpöydät ja tuolit. - Ranskan oven kaksi kompressoria Jääkaappi- Astianpesukone- Rang ja mikroaaltouuni-Pesukone ja kuivausrumpu-Kompressori ja hävittäminen-Keskusilmastointi ja lämmitysViikoittainen siivouspalvelu on toinen rakastettu mukavuus vieraillemme, jotka on varattu yli viikossa. Koska Homeaway- ja VRBO-maksuluettelo sallii yhden maksun loppusiivousesta, viikoittaista siivouspalvelua ei voida veloittaa pidemmän oleskelun ajaksi tällä hetkellä. Siksi sinua ei mainita siivousmaksu täällä. Sen sijaan maksat siivouksesta yhteensä 125 dollaria, jos oleskelusi on 7 päivää tai vähemmän ... ja 125 dollaria viikossa pidempään oleskeluun kerran viikossa. Siivouspalvelu loman ajan - tämä maksetaan saavuttaessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Keittiö
  3. Mikroaaltouuni
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting.

  • Onko majoituspaikassa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. uima-allas?

    Ei, Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting.?

    Ei, Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting.?

    Lähellä majoituspaikkaa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. sijaitsevat nähtävyydet ovat Levi's Stadium, SAP Centre at San Jose, Big Sur, Winchester Mystery House, Norman Y. Mineta San Jose International Airport, Raging Waters, Standford University, Stanford Stadium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. on?

    Majoituspaikan Serene House In 1.5 Acre Resort Like Setting. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.