Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House (North Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House (North Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House

Vuokrata lokakuusta huhtikuuhun 3000 dollaria kuukaudessa. Oceanside-alueella sijaitseva 4 makuuhuoneen, 2 kylpyhuoneen korotettu ja täysin kunnostettu karjatila on täydellinen LBI-rantatalo sinulle, perheellesi ja ystävillesi. Se on hyvin lyhyt kävelymatka, vain seitsemän (7) taloa rannalle ILMAISESTI vaivaa joutua ylittämään kiireisen Long Beachin bulevardin. Meillä on keskeinen ilma koko talossa ja Wi-Fi-termostaatti. Huomaa, että voit asettaa termostaatin mihin tahansa lämpötilaan, jota haluat, emme aseta vieraillemme rajoituksia siltä osin kuin viileä he voivat pitää kotiin. Talomme on lemmikkieläinystävällinen, joten voit vapaasti tuoda pentuasi, koska tiedämme, että ne ovat tärkeä osa mitä tahansa perhettä. Ota yhteyttä, jos sinulla on muita lemmikkipolitiikkaamme liittyviä kysymyksiä ja meidän maksamattomia lemmikkimaksuja. Talomme sijaitsee 75 "x 100" valtavalla erällä. Avoin konseptisuunnitelma on erittäin tilava, moderni ja hyvin säädetty. Avoin, tilava olohuone, ruokailuhuone, oleskelualue ja täysi pesutupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu sekä tyylikäs upouusi keittiö, jossa on uusia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laitteita, ovat tämän kauniin talon keskipisteitä. Mene pois toiselle puolelle on master-sviitti, jossa on vaatehuone ja master-kylpy sekä king-vuode. Alakerrassa alas toinen käytävä, täydellinen yksityisyyttä ja erottelu on kolme vierashuonetta ja täydellinen kylpyhuone, mukaan lukien toissijainen mestari queen bed; ja sitten kaksi vierashuonetta, joissa on kaksi erillistä kerrossänkyä. Koti sopii erinomaisesti kahdelle perheelle tai suurelle ryhmälle, joka nukkuu jopa kymmenen ihmistä mukavasti. Jos et löydä etsimääsi dupleksiä, tämä on täydellinen perhehuone sinulle ja perheellesi. Ylisuuret pihat ovat ihanteellisia lemmikkieläimille tai nuorille. Piha on täysin aidattu niin, että koirasi voi leikkiä ja juosta ympäri ilman mitään huolia. On olemassa kaksi suurta ja tilavaa kansia (yksi keittiö pois ja toinen ruokailuhuoneesta), jotka lisäävät ulkotilaa ja sopivat erinomaisesti ruokailuun tai vain rentoutumiseen lasillisen viiniä tai olutta. On myös ulkosuihku ja valtava kahden auton autotalli lähes rajaton tila, joka on ihanteellinen rantaleluja kaikenkokoisia! Paljon ruokaa sekä jäätelöä ja paikallisia LBI-nähtävyyksiä kävelyetäisyydellä. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä. Käytettävissä on kuusi rantamerkkiä ja 6 rantatuolia. Olohuoneessa on Samsungin HD-taulutelevisio sekä toinen taulu-näyttö isännässä. Meillä on Xfinity-kaapeli ja nopea Wi-Fi. Odotamme innolla sinua ja tekemistä rannalla talon nautinnollista sinulle, kuten se on meille. ** On 500 dollaria palauteta vakuus erääntyy viimeistään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista. Täysi talletus palautetaan, jos talo jätetään samassa kunnossa kuin se löytyy. ** Voit vapaasti esittää kysymyksiä ja teemme parhaamme vastaamaan kaikkiin pyyntöihin ja tarjoamaan nopean vastauksen kaikkiin kyselyihin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House

  • Onko majoituspaikassa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House uima-allas?

    Ei, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Kyllä, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Lähellä majoituspaikkaa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, New Jersey Home and Garden Show, Lucy the Margate Elephant, Harrah's, Borgata, Revel, Atlantic City Historical Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House on?

    Majoituspaikan September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.