Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking (Cihuatlan, Meksiko)

Koko talo/asunto Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking (Cihuatlan, Meksiko)

Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking

Luxury 3Bd Condo - Cocon uimaranta lähellä Barra de Navidadin ilmaista pysäköintitilaa ILMAINEN PARKING - Kuukausivuokraus on mahdollista 2500 dollaria / kk. Tämä koskematon kiinteistö sijaitsee 15 minuutin päässä viehättävästä Barra de Navidadin kalastajakylästä ja 20 minuutin päässä Manzanillon lentokentältä. Se on juuri lisätty kotiin, mutta Airbnbilla on monia erinomaisia ​​arvosteluja. Katso ne ! Hae käyttäjän Airbnb listaukset sivuilta ja klikkaa lähetä3 makuuhuoneen huoneisto on kaikki kodin mukavuudet ja näköala kauniille uima-altaalle ja merinäkymät Coco Beach Playa Grande luksushotelli.Playa Grande Resort on 60 yksikkö kehitystä Coco Beach, joka tarjoaa huippuluokan kalustettuja huoneistoja. Tilava 180 m² (1800 m²) huoneisto sijaitsee kolmannessa ja viimeisessä kerroksessa. Muutamassa minuutissa voit käydä paikallisissa rannoissa ja kaupungeissa ja erityisesti kuuluisassa Barra de Navidad -kalastuskylässä ja Grand Bayn lomakeskuksessa, jossa on golfkentät ja Marina. Special golf hinnat koskevat Playa Grande Resort vieraita. Lomakeskuksessa on kaksi tenniskenttää, ja grillausmahdollisuus on käytettävissä kenttien ja katolla sijaitsevien Palappaksen ympärillä. Johtuen voimakkaista valtameren virtauksista, jotka usein ovat Cocon rannalle tyypillisiä, on olemassa kolme kassakaappaavaa uima-allasta, jotka kattavat 1/3 hehtaarin, turvallisen vaihtoehdon lapsiperheille. On allasbaari aivan suihkulähteen alla, jossa asiakkaat voivat tilata tuoreita juomia, kahvia ja vapaa-ajan ruokailua (avoinna marraskuusta huhtikuuhun). Internet-yhteys on ilmainen asunnossa ja kuntokeskus ja pieni ruokakauppa ovat condo-kehitystyön lähellä pääaulaa.Tämä on turvallisuuskehitys, jossa vartija pääsisäänkäynnissä. Paikan päällä on runsaasti pysäköintitilaa. Isäntä ei asu Meksikossa, mutta lomakeskuksen henkilökunta on ystävällinen ja avulias. Tämä on hiljainen, turvallinen ja hyvin aito osa Meksikoa Jaliscon alueella. On suositeltavaa, että vieraat vuokraavat auton lentokentällä tai verkossa ennen saapumista. Taksipalvelua voi myös käyttää ja melko kätevästi sekä varaa henkilökohtaiset kuljettajat lomallesi. Pääasiallisessa toimistossa ja vastaanottimessa on monia ehdotuksia paikallisista aktiviteeteista, joita sinulle ja ystävillesi ja perheellesi voi nauttia. Etuosasto on avoinna klo 8.00-5.30.Ihannetapauksessa saat saapua sisään ennen klo 17.30, mutta avaimet voidaan jättää puolestasi pääportin portilla ja sisäänkäynnillä, jos varoitat saapumisesta myöhemmin.Huoneisto on täysin kalustettu ja varustettu saippualla ja pyyhkeillä ja kylmällä vedenjäähdyttimellä. Käytettävissäsi on pesukone ja kuivausrumpu ja silityslauta, mutta ostakaa pyykinpesuaine, kahvi ja perusvarusteet ja päivittäistavarat ennen saapumistasi tai pienessä myymälässä, joka on saatavilla lomakeskuksessa marras-huhtikuun aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking

  • Onko majoituspaikassa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking uima-allas?

    Kyllä, Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking?

    Ei, Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking?

    Lähellä majoituspaikkaa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking sijaitsevat nähtävyydet ovat Cuastecomates, Playa de Oro International Airport, Fiestas de Santiago, Manzanillo Carnival, May Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking on?

    Majoituspaikan Secure Luxury 3Bd Condo - Coco Beach Near Barra De Navidad Free Parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.