Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Secluded Restored Farmhouse With Private Pool (Coursan, Ranska)

Koko talo/asunto Secluded Restored Farmhouse With Private Pool (Coursan, Ranska)

Secluded Restored Farmhouse With Private Pool

Eristäytynyt perinteinen maalaistalo oma uima-allas Toivotamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumiseen kaukana kaikesta lomasta Domaine de Favettessa. Tämä yksinäinen perinteinen maalaistalo 10x5 metrin yksityisellä uima-altaallaan on viinitarhojen ja Audejoen välissä. Rentoudu auringonpaisteessa etelään päin olevilla terasseilla paikallisesti tuotetulla jäähdytetyllä ruusuviinillä, nauti uima-altaalla, valitse tuoreita viikunoita puistamme ja lopeta päivä grillaamalla laatoitetut terassit tai suorittamalla lyhyt matka valintaan upeita ravintoloita Narbonnessa. Seikkailunhaluisemmille voit kalastaa joessa tai lähteä kauemmas tutkimaan Catharin linnoja, ollessasi päivä päivältä Canalin du Midin varrella tai käymällä monilla viinintuottajalinteilla etsimään suosikki viiniäsi. Talo on ihanteellinen tutustua Languedocin alueeseen, Cathar-maahan ja käydä Välimeren rannoilla. Domaine de Favette on tilava, entisöity 1800-luvun maalaistalo, joka sijaitsee omalla 4000 m²: n tontillaan ja yhdistää monia alkuperäisiä ominaisuuksia kaikilla mukavuuksilla varmistaaksesi, että vierailusi on todella mukavaa.Useimmissa huoneissa on alkuperäisiä tammepalkkeja ja laattalattiat. Kaikissa huoneissa on puiset ikkunaluukut, jotka voidaan jättää ajalle päivällä pitäen huoneet viileinä jopa kuumimmalla säällä. Kolme kahden hengen makuuhuonetta (joista kahdessa on oma suihkuhuone) ja kaksi erillistä makuuhuonetta, perheen kylpyhuone ja alakerran märkähuone. Suuri, mukavasti kalustettu avoin olohuone, jossa alkuperäiset palkit, laattalattia ja puuhella, on vuodesohvia ja ruokapöytä, Internet-TV ja DVD / CD-soitin. Täysin varustetussa keittiössä on keittolevy, astianpesukone ja mikroaaltouuni, pesukone, pakastin ja ylimääräinen jääkaappi erillisessä kodinhoitohuoneessa. Talo on 2. 5 km pohjoiseen Coursanista, joka antaa sinulle rauhaa ja hiljaisuutta, ja lyhyen ajomatkan tai pyöräretken päässä kaikista paikallisista palveluista.Matka La Favetteen: Lentokentät: Tunnin ajomatkan päässä Beziersistä, Carcassonnesta, Perpignanista ja Montpellieristä, 2 tunnin päässä Barcelona-Geronasta, Toulousesta ja Nimesistä (lentokentät, joita Ryanair, EasyJet, Flybe ja British Airways palvelevat).Rautatiet: Lillestä (Eurostar palvelee) kulkeva TGV vie noin 5 tuntia Narbonnessa - autonvuokraus on saatavana aseman lähellä. Motorail Pariisista on myös saatavana.Ajaminen: Calaisesta on mahdollista ajaa 15 km: n sisällä kokonaan autoreitillä, mukaan lukien kuuluisa Millaun viadukti. Taukoilla se kestää noin 8-9 tuntia (liikenteestä riippuen).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool

  • Onko majoituspaikassa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool uima-allas?

    Kyllä, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Kyllä, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Cap d'Agde, Plage de Narbonne, Saint-Pierre-La-Mer, Plage des Chalets, Brescoudos Bike Week, Le Port, Port-Leucate, Port Leucate Plage.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Secluded Restored Farmhouse With Private Pool on?

    Majoituspaikan Secluded Restored Farmhouse With Private Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.