Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Secluded High End Home In Wine Country With Views (Salem, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Secluded High End Home In Wine Country With Views (Salem, Amerikan Yhdysvallat)

Secluded High End Home In Wine Country With Views

Eristäytynyt kalliin kotiin viinimaassa näkymät Todella upeat näkymät alueen kuuluisimpiin viinitarhoihin (Bethel Heights, Cristom, St Innocent / Zenith ja Kendall Jacksonin Zena Crown) sekä upeat näkymät Mt. Hood, Mt. Jefferson, Mt. Adams ja Coast Range kuin talo istuu huipulla Eola-Amity Hills sisällä Eola-Amity Hills AVA. 15 minuuttia Salemin keskustaan, 20 minuuttia McMinnvilleen, yksi tunti Portlandiin ja Lincoln Cityyn. Näkemykset tästä erittäin yksityisestä kiinteistöstä yksityisen tien päässä ovat varmasti vauvan sinulle! Sinun täytyy nähdä uskovan, että on vaikea ymmärtää kuinka kaunis näkymä on selkeänä päivänä, ja talo rakennettiin siten, että talon jokainen huone hyödyntää sitä.Avoin pohjaratkaisu, joka sopii hyvin viihdyttämiseen (ystäväsi hämmästyvät) suurella, kauniilla keittiöllä, joka uusittiin konkreettisilla vesiputouksen työtasoilla ja viileällä takalla. Siinä on aamiaisbaari, joka avautuu isoun takkahuoneeseen. Huone on suuri ja siinä on sisäänkäynti uima-allasalueelta (kyllä, talossa on uima-allas!). Siellä on myös muodollinen ruokasali, joka virtaa suureen olohuoneeseen, jossa on kaksi ranskalaista ovea ja hämmästyttävä kaasutakka, joka uusittiin. Pääkerroksen jauhehuone oli hiljattain uusittu ja se on upea nykyaikainen muotoilu. Pääkerroksen ¾ kylpyhuone sijaitsee kätevästi huuhteluun uima-altaan uinnin jälkeen ja se sijaitsee valtavan pesutuvan vieressä.Talossa on 4 sänkyä ja vielä 2 kylpyhuonetta yläkerran yläpuolella Grand-eteiseltä. Toisen kerroksen ympäröivä parveke kattaa koko talon ja siihen pääsee suoraan jokaisesta makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa on kaasutakka, iso vaatehuone ja oma kylpyhuone, jossa kaksinkertainen turhuus ja mukava suihku. Kaksi muuta makuuhuonetta ovat suuria, ja niissä on kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen turhamaisuus ja amme / suihku-yhdistelmä. Viimeinen makuuhuone on vähän pienempi, mutta siitä on upeat näkymät kuten kaikissa muissa huoneissa.Uima-allas on suuri, syvä pää 8 'ja sukelluslauta, josta voit nauttia upeiden Oregon-kesien aikana. Nauti rentoutumisesta täydellisen hiljaisuuden ja yksityisyyden ympäröimällä ja nauti tähtiistä ilman, että kaupungin valot tulevat tielle ympäri vuoden. Kiinteistö on kauniisti maisemoitu ja sisäpihalla on hämmästyttävä nurmikko lapsillesi / lastenlapsillesi pelata. Piha on hämmästyttävä ja uima-altaan alueen palmuja sopivat hyvin. Muutamia asioita on huomautettava, että televisiossa on vain Amazonin tulitikku eikä kaapelia. Allas ei ole lämmitetty eikä poreallas ole käytettävissä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Secluded High End Home In Wine Country With Views

  • Onko majoituspaikassa Secluded High End Home In Wine Country With Views uima-allas?

    Kyllä, Secluded High End Home In Wine Country With Views tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Secluded High End Home In Wine Country With Views?

    Kyllä, Secluded High End Home In Wine Country With Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Secluded High End Home In Wine Country With Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Secluded High End Home In Wine Country With Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Secluded High End Home In Wine Country With Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Secluded High End Home In Wine Country With Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Oregon State Capitol, Amtrak Station Salem, McNary Field, Evergreen Aviation & Space Museum, Mount Angel Abbey.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Secluded High End Home In Wine Country With Views on?

    Majoituspaikan Secluded High End Home In Wine Country With Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.