Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit (Queyrac, Ranska)

Koko talo/asunto Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit (Queyrac, Ranska)

Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit

Drop, on todella sen arvoista, mieluiten jopa 3 Fam. Saksan puhtaus Talo on 800 neliön tontti. Ulkona puutarhakalusteet ja sateenvarjo. Kaikki huoneet on varustettu erittäin kaunis modernit huonekalut ja erittäin hyvin puhdas. Valoisa ja erittäin rauhallisella alueella vain 200 metrin näistä liiketoimista. Yhtä kaukana rannasta, joen (Gironde), suurin makean veden järviä Ranskassa ja tietenkin maailmankuulu Medocweingüter.Kesällä voit käyttää monenlaista vesiurheilua, tai yksinkertaisesti levätä vain valkoisella hiekkarannalla Atlantin. Mutta jopa sesongin voit tutustua kalastus, pyöräteitä, pelata golfia, vierailla maailmankuulun viinitilat ja tietenkin maksaa Kletterrwald Montalivetissa vierailun (2 vuotta). Jopa majakka Cordovan (kuningas majakat), Bordeaux (UNESCO World Wonders), käy Dune Pyla, eläintarha Palmyre (14 ha, 1600 eläimiä), lahden Arcachon, Dordogne Valley esihistoriallisia luolissa. Asiakirjat ovat talossa. Jotkut kuukausittain ehdotuksia:tammikuu:GurpTT; Motocross Endurance, lopeta laskuveden rannalla ja Du mäntymetsään.Helmikuu: Kun Mimosa kukkivat koko Medoc keltaisen valon ja haju päihdyttävien täytyy sanoa, että jo 14/18 ° ja kirkas auringonpaiste, tietenkään ei aina mene tuulinen kävellä rannalla ja tuntuu, että koko meri on sinun yksin.Maaliskuu: Mimosa lopettanut kukinnan ja piikkipensaistonummet vie aluskasvillisuuden, hehkuva keltaisia ​​kukkia. Polkupyörällä pyöräillä kilometrien kautta Jumala siunasi luonto, hän työntää hänen ongelmia taka-alalle ja saa takaisin täynnä elämäniloa. Kesäkuu: ensimmäisenä viikonloppuna: Soulac 1900 La Belle Epoque puvuissa animaatioita koko Soulac. Harjoittelemaan höyryveturi ja puvuissa tulevien matkustajien pahvilla matkalaukkua Bordeaux. Viime viikonloppuna Bike Show (Montalivet. Syyskuu: ensimmäisenä viikonloppuna: Marathon Pauillac (hauskin ja pisin - hick hick- maraton maailmassa). Lokakuu: Vintage ja sienet (lähinnä tatti ja kanttarelleja)- Christmas List 'myös joulukuusi'Kausiluonteinen tiedot:Lokakuusta huhtikuuhun minun vuodepaikat miellyttävin yötä ja säästä energiaa (sähkölämmitys) peitetään majava vuodevaatteet. pääsiäisenä talossa Easter kimpussa.Jouluna, koristeltu joulukuusi ja joulun puutarhassa valaistus.Minun puhtaus on huippuluokkaa, olen hyvin herkkä kaikille hajut. Jokaisen muutoksen vuokralainen I Riche edes tyynyjä, peitot ja huopia. Pienimmästäkin epäilystä kaikki pestään. Hyvä yritys vuodevaatteet ja hyvä rikas vuodevaatteet lopussa kuuluu minun esineitä tärkein. Olen myös erittäin nirso kun harjalla (siskoni jopa sanoa 'vähän liikaa'). Siis todella, löydät ensimmäisen luokan esineet puhdas, kun saavut. Odotan innolla vierailua.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit

  • Onko majoituspaikassa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit uima-allas?

    Ei, Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit?

    Kyllä, Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit?

    Lähellä majoituspaikkaa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit sijaitsevat nähtävyydet ovat de Carcans Bombannes, Naturiste du CHM, Medis Airport, Chateau Lagrange, lacanau ocean, Euronat - de Dépée, de Montalivet Sud, Port de Plaisance.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit on?

    Majoituspaikan Schau Mal Rein,s Lohnt Sich Wirklich,ideal Bis Zu 3 Fam. Deutsche Sauberkeit peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.