Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres (Blair, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres (Blair, Amerikan Yhdysvallat)

Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres

Maisemainen ja eristäytynyt pinta-ala lähellä Omahaa, joka istuu 20 hehtaarilla Tilava ja viehättävä koti, joka on höylätty parikymmentä kaunista metsähehtaarelle aivan Omahan ulkopuolella. Tämä yksityinen pyhäkkö on ainutlaatuinen mestariteos. Se on ainoa vuokra, joka tarjoaa luonnollista yksityisyyttä, melontaa ja nuotioita sekä lisäpalveluita. On pieni puro, joka päättyy lampiin hauskalla melonnalla ja upealla purokalastuksella. Voit odottaa saavan bassoa, crappiea ja sinistä gilliä! Voit myös pitää nuotion kalastettaessa tai vain nauttia hiljaisesta metsästä.Kylpytynnyrin liotuksen jälkeen voit nauttia viihtyisästä tulesta chimineassa tilavalla kannella. Istu vain taaksepäin ja nauti tulesta ja upeasta tähtikatselusta! Tarjoamme sinulle myös polttopuita! Tunnet olosi miljoonan mailin päässä ja silti ainoat 20 minuuttia Omahaan.Tämä erittäin siisti omakotitalo on täysin kalustettu 5 makuuhuoneella ja kolmella kylpyhuoneella. Keittiössä on kaksinkertainen uuni ja kaikki astiat, joita tarvitset ruokkiaksesi suurelle ryhmällesi. Kodissasi on myös kaksi jääkaappia, jotka ovat poissa kotoa ja joihin mahtuu suuria ryhmiä, perhejuhlia ja pieniä kokoontumisia. Keittiössä on kaikki astiat ja keittiövälineet, joita tarvitset istumapaikalle 14.Mahtava paikka perhejuhlia, perhejuhlia, tiiminrakentamisen viikonloppuja, viikonloppuretriittejä, kirkkoretriittejä, lomatapaamisia tai yksinkertaista romanttista pakenemaan. Laajalla kannella on poreallas, kaasugrilli, josta on upeat näkymät maaseudulle. Tarjoamme runsaasti mukavia tuoleja ja pöytiä myös piknikille.Kodin sisällä on moderneja holvikattoja, joissa on runsaasti ikkunoita. Siellä on satelliitti-tv, ilmainen langaton internetyhteys, jossa on monia muita mukavuuksia. Tämä ominaisuus on täydellinen ihmisille, jotka rakastavat ulkona, ja on pyhäkkö villieläinten harrastajille ja luonnon ystäville. Erinomainen villieläinten valokuvaukseen ja lintujen tarkkailuun! Turkki, hirvieläimet, siniset linnut, kalju kotkat ja enemmän!Tämä ominaisuus on aito Amerikka parhaimmillaan ja sijaitsee aivan keskellä Suurta Lounaisosaa! Rakastat tätä lopullista päästä pois uskomatonta retriittiä virkistämään ja virkistämään! Älä unohda, että Omaha on myös College World Series, Berkshiren vuosittainen yhtiökokous ja yksi maailman parhaimmista eläintarhoista, Henry Doorly, koti. Voit luoda muistoja elämänkaudesta, kun pysyt täällä. Soita meille lisätietoja! Ota yhteys alennettuihin hintoihin, jos sinulla on alle 6-vuotiaita. Tämä ei ole juhlatila. Noudata sääntöjämme.Avainsanat: luonnonkaunis, yksityinen, pinta-ala, sopii erinomaisesti perheen yhdistämiseen, tiiminrakennuksen retket

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres

  • Onko majoituspaikassa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres uima-allas?

    Ei, Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres?

    Ei, Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres?

    Lähellä majoituspaikkaa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres sijaitsevat nähtävyydet ovat Eppley Airfield, Joslyn Art Museum, TD Ameritrade Park Omaha, Henry Doorly ZOO, Millard Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres on?

    Majoituspaikan Scenic and Secluded Omaha Acreage Sitting on 20 Acres peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.