Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi (Pomonte, Italia)

Koko talo/asunto Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi (Pomonte, Italia)

Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi

Romanttinen Mökki Sunshine Coast 80 metrin päässä merestä ro. Chiessi Viime aikoihin asti, Casa La Forana oli pieni, tyypillinen talo länsimaisen saaren, jossa kaikki asukkaat työskentelivät maalla ja yläpuolella viinitarha. Vielä nykyäänkin, kaikki pienet merenrantakylässä CHIESSI ympäröivät antiikin terassit, jossa se oli viljelty viiniä. Nykyään vanha muuli kappaleita, joita kuljetettiin selän aasit rypäleen vuoren pienempi kaupunki, polkuja retkeilijöille on tullut. Vuodesta CHIESSI tulet tosiasiassa korkeimmat huiput Monte Capanne (1018m).CASA LA Forana on kokonaan uusittu vuonna 2015 hyvällä maulla ja paljon huomiota yksityiskohtiin ja käytetään vain laadukkaita materiaaleja. Se pieni helmi sydämessä CHIESSI, yksi aidoimman merenrantakylän saaren.Se on saanut nimensä suuri graniittikalliot alueella, soita LA Forana.Talo on kahdessa tasossa, jossa on suuri olohuone, avokeittiö korkeatasoisia: ILVE uuni 4 poltinta ja kala poltin keskellä; iso pystyssä jääkaappi, työntää mukava vaatekaappi, pesuallas antiikin marmori, antiikki laatat jneOlohuoneessa se sijaitsee vuodesohva 2. Olohuoneessa yhdistää ensimmäisen, kaunis ja tilava kylpyhuone tilava suihku lasiseinät ja suuri vesiputous, ja pesuallas pohja tehty vanhasta oliivipuu. Kätevä portaikko johtaa yläkertaan, jossa makuuhuone, avoin muulle talon, ja 'kauniimpi kylpyhuone yhtä hytti Crystal suihkun. Vuodesta makuuhuoneen annat suuri aurinkoterassi ensimmäisessä kerroksessa, jossa voit nauttia merinäköala. Terassi sen etelään päin, on omiaan etenkin off season auringossa, suojassa pohjoistuulilta.Koko talo on hyvin kirkas laadukkaita varusteet: tammilattiat (ei keraamista!), Antiqued puu kalusteet, ilmastointi (lämmitys) kaikissa ympäristöissä.Kaunis L 'suuri ulkona kuisti, jossa on pöytä ja tuolit ja aurinkotuoleja teak.Talo on varustettu WiFi, ilmastointi ja lämmitys ja oma pysäköintialue.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi

  • Onko majoituspaikassa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi uima-allas?

    Ei, Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi?

    Kyllä, Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi?

    Lähellä majoituspaikkaa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi sijaitsevat nähtävyydet ovat Fetovaia, Museo Nazionale delle Residenze di Napoleone Isola d'Elba Villa San Martino, Porto di Piombino, La Rocca di Populonia, Cavoli, Spiaggia di Marciana Marina, Procchio, Barbarossa.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi on?

    Majoituspaikan Romantic Cottage On The Coast Of The Sun At 80 M From The Sea Loc. Chiessi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.