Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris (Pouilly-sur-Loire, Ranska)

Koko talo/asunto Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris (Pouilly-sur-Loire, Ranska)

Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris

Riverfront-ranskalainen maalaiskoti viini-gourmeille Pariisin lähellä Pouilly-talomme oleskelu on hieno kokemus, perheiden, ystävien tai romanttisen, viihtyisän ranskalaisen maakokemuksen vuoksi. Tämä joenranta, täysin kalustettu ja varustettu talo on yli 150 vuotta vanha, alun perin rakennettu tavernaksi Loire-joelle. Pouilly sur Loire on vilkas kaupunki ja 'vignoble' viinitiloilla Keski-Ranskan ja Burgundian välisellä risteyksellä. Nautit perusteellisesti tämän maalaiskodin mukavuuksista, kävelypuutarhoista, joenrantaretkistä ja pyöräilystä naapurustossa tai joen luonnonsuojelualueiden pyöräteillä. Kanootteja ja kajakkeja on saatavana päivävuokrausta varten - nouto- ja pudotustarjouksilla. Siellä on yli 40 Pouilly Fume -viinitilaa, perjantai-viljelijämarkkinat, 2 kahvilaa ja 2 uskomattoman leipomoa alle 15 minuutin kävelymatkan päässä talosta. Suuremmat kaupungit, joissa on festivaaleja, historiallisia kohteita, supermarketteja ja elokuvateattereita, ovat 15 minuutin ajomatkan päässä pohjoiseen tai etelään A77: llä, mukaan lukien Cosne-sur-Loire ja kaunis keskiaikainen kaupunki - La Charite sur Loire. Tavanomaisen kalustuksen lisäksi talossa on kaiken kokoisia pyöriä, grilli, puutarhakalusteet ja langaton internet. Se on kaksitasoinen talo, ylä- ja alakerran sisäänkäynnit. Sekä yläkerrassa että alakerrassa on nauttia puutarhoista, joissa on perinteisiä kiviseinäkoteloita ja kauniita puita ja kukkia. Sekä yläkerrassa että alhaalla on pääsy kadulle ja pysäköinti, koska talo on kulmassa ja joen rannalla. Jos olet valmis ajomatkoihin, Sancerre, Gien, Bourges, Orléans, Vezelay ja Nevers ovat kaikki hienoja päivävierailuja - viininmaistelua, katedraaleja tai basilikaa, kävelykeskuksia ja paljon muuta. Kesällä toinen suuri päivävierailu on keskiaikaisen linnan jälleenrakennuspaikkaan - Guedelon -, jota seuraa Pyhän Fargeaun linna ja öinen historiallinen ääni- ja valoshow. Kesällä ympäri aluetta järjestetään ulkofestivaaleja, markkinoita, messuja ja taidenäyttelyitä - jotka on dokumentoitu hyvin kyltteillä, matkailutoimistossa ja paikallisessa lehdessä. Hieman enemmän päiväretkiä tai yön yli tapahtuvia retkiä voidaan tehdä Pariisiin, Chateau de Chenonceaun, Les Hospices de Beauneen ja muihin. Lisää ideoita ja kuvia voit käydä verkkosivuillamme. Pariisin lentokentille pääsee vähän yli kahdessa tunnissa junalla tai autolla.Talo on täysin varustettu kaikella ulkona ulkona olevista huonekaluista viinilasit, televisiot suola- ja pippurisäröihin. Tule perheen tai ystävien kanssa ja nauti ranskalaisesta maaseudun asumisesta ja kulttuurista.Pouilly-talossa on riippumaton pääsy yläkertaan ja alakerraan. Ota yhteyttä, niin saat hinnat ja yksityiskohdat, jotta voit vuokrata vain yhden tason maata.Asiasanat: koti, puutarha, perhe, ystävällinen, loma, vuokraus, viehättävä, ranskalainen, maa, luonnonsuojelualue, joen ranta, pyöräily, kajakki, kanootti, päästä pois, lähellä Pariisia, ulkona, koti.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris

  • Onko majoituspaikassa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris uima-allas?

    Kyllä, Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris?

    Ei, Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris on?

    Majoituspaikan Riverfront French Country Home -for Wine Gourmets, Near Paris peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.