Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay (North Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay (North Beach Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay

UUDISTETTU AVOINEN LASINTASUUNNITELMA 1 lohko rannalle, 1 lohko lahdelle Tervetuloa pieneen rantakodimme, Kap Codiin, kolmeen makuuhuoneeseen, kahteen täyteen kylpyyn, näkymä lahdelle ylemmältä kannelta, joka sijaitsee yhden korttelin päässä merestä ja yhden korttelin päässä Brant Beach Yacht Clubista. Viimeisen sesongin ulkopuolella teimme merkittäviä remontteja. Nosta koti, uusi sivuraide, uusi katto, lehtipuut lisättiin makuuhuoneisiin, uusi ulkoterassi, uusi ulkosuihku, uudet yksityisyyden aidat ja maalattiin kaikki huoneet. Lomailimme LBI: llä lapsina, vuokrasimme LBI: llä lastemme kanssa heidän kasvaessaan, ja nyt meillä on pieni oma paikkamme, jota haluaisimme jakaa ihmisten kanssa, jotka rakastavat saarta tai haluavat tutustua siihen.Tämän talon ensimmäinen kerros on kunnostettu avoimella pohjaratkaisulla ja koostuu uudesta keittiöstä, jossa on graniittitasot, uudet kaapit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Avoin pohjaratkaisu sisältää ruokailutilan, suuren olohuoneen ja mukavat niemimaalla sijaitsevat baaripaikat. Talo on hieno viihdyttävä, mutta tarpeeksi viihtyisä nauttimaan hiljaisesta illasta television edessä tai lepäämään kannella. Ensimmäisessä kerroksessa on täydellinen kylpyamme kylpyammeella ja pesutupa täysikokoisella pesukoneella / kuivaimella. Toisessa kerroksessa on makuuhuone, jossa queen-size-vuode, kaksi vierashuonetta, toisessa täysikokoinen sänky ja toisessa täysikokoinen sänky ja erillinen kerrossänky. Siellä on myös täysi kylpyamme ja pääsy kattokerrokseen. Hallissa on pieni juomajääkaappi kattohuoneistojen käteväksi tallentamiseksi!Piha-alueen ulkopuolella on aidattu piha-alue, jossa on suuri maanpinnan kansi, ulkosuihku, rantaristeilijä, joitain rantatuoleja, muutama herätyslevy ja boogie-levyt sekä maissireikäpeli. Jopa pari rapu-ansaa on käytettävissänne. Muita ominaisuuksia ovat keskusilma ja lämpö, säiliöittön vedenlämmitin ja 50 ': n televisio. Siinä on myös avaimeton pääsyjärjestelmä. Se on loistava alue mukavalle kävelylle tai rentouttavalle pyöräretkelle.Muut ominaisuudet:Makuuhuone 1: parisänky + kattotuuletinMakuuhuone 2: Koko sänky + kattotuuletin (siellä on myös parivuode, jonka alla voi vetää ulos)Makuuhuone 3: kerrossänky, pohjainen täysi sänky ja yläosa on parivuode + seinälle tuuletinPerhehuone-sohva: SektionaalinenNukkuu 7 mukavasti, mutta säilytyskaappissa on myös parivuode, joten voit nukkua 9 poikkitason kanssa.Liinavaatteet ja pyyhkeet:Saatavana kaikille vuoteille. Jos päätät käyttää niitä, pese ne seuraaville vieraillemme ja jätä ne taitettuna sopiviin vuoteisiin. Kylpypyyhkeitä ja rantapyyhkeitä on myös saatavana. Jos käytät niitä, pese ne ja palauta ne lähimpään, josta löysit ne.Sisäänkirjautuminen klo kuusitoista ja uloskirjautuminen klo 11 - tämä antaa sinun unohtaa hullu liikenne saapumisesta saarelle ja sieltä pois! Odotamme innolla sinua! Kerro meille, jos tarvitset lisätietoja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay

  • Onko majoituspaikassa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay uima-allas?

    Ei, Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay?

    Ei, Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay?

    Lähellä majoituspaikkaa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay sijaitsevat nähtävyydet ovat Boardwalk, Golden Nugget, New Jersey Home and Garden Show, Lucy the Margate Elephant, Harrah's, Borgata, Revel, Atlantic City Historical Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay on?

    Majoituspaikan Renovated Open Floor Plan 1 Block To Beach, 1 Block To Bay peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.