Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Relax At This Peaceful Lake Front Property (Woodford, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Relax At This Peaceful Lake Front Property (Woodford, Amerikan Yhdysvallat)

Relax At This Peaceful Lake Front Property

Varaa nyt kesäkuukausina, ennen kuin on myöhään! Tule ja yöpy kauniissa Moose Lakehouse -huoneessani Woodford VT: ssä! Äskettäin maalattu ja sisustettu sisätiloilla, uusilla sivuilla. Tunnelman lisäämiseksi talon puolelle virtaa piinaava puro ... avaa bonushuoneen ikkunat kuullaksesi sen! Löydät täysin toimitettu, hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila, tuo vain omat ruokasi. Mausteita, kuten ketsuppi, mayo, jne. Toimitetaan. Rentoudu mukavassa olohuoneessa uusilla huonekaluilla. Pellettiuuni pitää sinut lämpimänä otettaessa upea näköala järvelle. Kaksi uutta ulosvedettävää sohvaa (yksi täysi ja yksi yhden hengen) tarjoavat majoituksen tässä huoneessa. Kierreportaikkoa parvella ylöspäin on erittäin mukava kuningatar-kokoinen sänky. Herää ja katso ulos järvelle ja aloita päiväsi kauneudella ja rauhalla!On bonus sivutila, mukava iso futon, joka nukkuu kaksi aikuista, lisäksi sänky ja kerrossänky.Kaikki tuoreet lakanat toimitetaan, mukaan lukien runsaasti pyyhkeitä. Käytettävissä ovat myös kylpytuotteet ja hiustenkuivaaja.Lake House on varustettu runsaalla lautapeleillä koko perheelle. Internet- ja ilmaiset puhelut sisältyvät hintaan! Nintendo-järjestelmä on nyt myös (tuo omat pelisi).Takana on uusi komposiitti kaunis kansi. Illallista uudella pyöreällä patiolavalla, jossa on 4 tuolia, tai nauti auringossa näkymistä upealle järvelle. Ota veteen kajakkeilla, melaveneellä, kelluvilla putkilla tai melalevyillä - mukana toimitetut pelastusliivit. Ota kalastusnapa ja kiinni iso! Aitta-alueella on pieni määrä puuta, samoin kuin maissireiän peli.Talvikuukausina voit nauttia luistelusta ja pilkkimisestä järvellä tai tuo moottorikelkkoja. VAST-polun sisäänkäynti on ylöspäin Mountain Road -johtojen kautta. Hiihto on saatavilla Prospect Mountain -kadulla, vain minuutin ajomatkan päässä.Illalla kypsennä grillillä ja istuu sitten palokaukon ympärillä tehdä s'mores. Selkeinä öisin saastumista on niin vähän, että näet Linnunradan selvästi horisontista horisonttiin. Televisiossa on kiikarit, ja valmistaudu näkemään enemmän tähtiä kuin olet koskaan nähnyt elämässäsi! Ammunta tähtiä on runsaasti. Pidä taikuutta ja aja tietä kumpaankin suuntaan naapurikaupunkeihin. Benningtonilla ja Wilmingtonilla on molemmat runsaasti paikkoja tehdä ostoksia, syödä ja nauttia nähtävyyksistä ja historiasta.Lake Housella on ollut kunnia saada kaksi paria kihloihin oleskelunsa aikana, ja se on tarjonnut romanttisen paeta kuudelle kuherruskuukaudelle! Viime vuonna pari oli jopa naimisissa Lake Housessa!Olemme täällä tehdäksemme vierailustasi parhaan mahdollisen. Kerro minulle tarpeitasi, ja minulla on ilo varata oleskelusi juuri tällä hetkellä ... sinun ei enää tarvitse etsiä muualta!Odotan kuulevani sinusta pian!Ystävällisesti,Linda JaneP. S. Jos Lake Housessa ei ole saatavana päivämääriäsi, haluat vaihtoehtoisen valinnan tai tarvitset kaksi vuokraa suuremmalle ryhmälle, tutustu muihin vuokraani juuri tiellä ... Honey Bear Cottage (VRBO # 1758720).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Relax At This Peaceful Lake Front Property

  • Onko majoituspaikassa Relax At This Peaceful Lake Front Property uima-allas?

    Ei, Relax At This Peaceful Lake Front Property ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Relax At This Peaceful Lake Front Property?

    Kyllä, Relax At This Peaceful Lake Front Property noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Relax At This Peaceful Lake Front Property pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Relax At This Peaceful Lake Front Property tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Relax At This Peaceful Lake Front Property?

    Lähellä majoituspaikkaa Relax At This Peaceful Lake Front Property sijaitsevat nähtävyydet ovat Jiminy Peak, Mount Snow, Hildene, Stratton Mountain Ski Area, Mount Greylock, Mohawk Trail, Mount Greylock Ski Club, Bromley Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Relax At This Peaceful Lake Front Property on?

    Majoituspaikan Relax At This Peaceful Lake Front Property peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.