Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Red House Farm, Llanfair Caereinion (Llanfair Caereinion, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Red House Farm, Llanfair Caereinion (Llanfair Caereinion, Iso-Britannia)

Red House Farm, Llanfair Caereinion

Punaisen talon maatila, LLANFAIR CAEREINION Tämä omakotitalo sijaitsee lähellä Llanfair Caereinionin kylää ja siinä voi nukkua kahdeksan ihmistä neljässä makuuhuoneessa.Punaisen talon maatila on lähellä Llanfair Caereinionin kylää vain kahdeksan mailin päässä Welshpoolista. Mökissä mahtuu kahdeksan ihmistä ja siinä on kaksi king-size hengen makuuhuonetta, kaksi kahden hengen huonetta ja kaksi perheen kylpyhuonetta yhdessä erillisen altaan ja WC: n kanssa. Mökissä on myös varustettu keittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on puuhella. Siellä on myös kodikas vastaanottohuone. Ulkona on pysäköintialue neljälle autolle ja patio nurmikolla, huonekaluilla ja kylpytynnyrillä. Banwy-joen laaksossa sijaitseva Red House Farm on ihana perhelomamökki ympäri vuoden.Palvelut: Öljylämmitys puulämmitteellä. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, 2 x televisiota, joissa on ilmainen näkymä, DVD, WiFi. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus kiukaan sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky, syöttötuoli ja portaikko. Pysäköinti maantiellä 4 autolle. Pyörän varastointi pyynnöstä. Suljettu terassi nurmikolla, huonekaluja ja kylpylä porealtaalla. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä ovat tervetulleita. Anteeksi, ei tupakointia. Kaupat ja pubit 12 minuutin kävelymatka. Huomaa: Mökki sijaitsee omistajan työskentelevällä maatilalla maatilan rakennuksen vieressä, ja siihen liittyy melua tietyinä vuodenaikoina. Huomaa: Vesihuolto on peräisin u / v -suodatetuista kaivoista. Huomautus: Koirat pidetään ulkona lyijynä.Alue: Kuuluisa kuoroistaan, upeista vuorijonoistaan ja kauniista laaksoistaan, tässä upeassa maassa on jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconien ja Pembrokeshiren rannikon eteläpuolella.Kaupunki: Llanfair Caereinion on rakennettu vanhan roomalaisen linnoituksen alueelle Banwy-joen laaksoon. Se on kukoistava kaupunki, jossa on useita pääkatupankkeja, posti ja kaksi supermarkettia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Koko talo/asunto

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Red House Farm, Llanfair Caereinion

  • Onko majoituspaikassa Red House Farm, Llanfair Caereinion uima-allas?

    Ei, Red House Farm, Llanfair Caereinion ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Red House Farm, Llanfair Caereinion?

    Kyllä, Red House Farm, Llanfair Caereinion noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Red House Farm, Llanfair Caereinion pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Red House Farm, Llanfair Caereinion ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Red House Farm, Llanfair Caereinion?

    Lähellä majoituspaikkaa Red House Farm, Llanfair Caereinion sijaitsevat nähtävyydet ovat Park Hall - The Countryside Experience, Powis Castle and Garden, The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Chirk Castle, Pontcysyllte Aqueduct and Canal, Snowdonia National Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Red House Farm, Llanfair Caereinion on?

    Majoituspaikan Red House Farm, Llanfair Caereinion peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.