Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens (Glasgow, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens (Glasgow, Iso-Britannia)

Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens

Hiljattain rakennettu 4 makuuhuoneen talo, 1 hehtaarin puutarha Sijaitsee Heart of Scotland, Loch End tarjoaa täydellinen tukikohta parasta tämän kauniin maan. Tämä hiljattain rakennettu talo aivan markkinoilla kaupungin Kilsyth mukavasti nukkuu 8 aikuista 4 makuuhuonetta tai voidaan mukauttaa nukkua 10 aikuista, joilla vuodepaikkaa plus vauvansänkyä saatavilla pikkulapsille. Talo on erittäin tilava tarkoittaa suurempien puolueiden ei tunnu ahdas. Talosta viitoitettu kävelee vie kaikkiin suuntiin myös pitkin Lochside ja läpi viereisen Colzium Country Estate, josta löydät nähtävyyksiä nuorille ja vanhoille lukien Aidatut Gardens ja suuri uusi Leikkikenttä.Talo sijaitsee sen jalka Banton Loch joka on osa Colzium Country Park Estate tarjoaa kalastus, maa kävelee ja lasten ulkona leikkipaikka ovesi. Lähistöllä Forth ja Clyde Canal verkko on vain 5 minuutin ajan ja unohdetaan Antonine Wall, maailmanperintökohteeksi. Tämä kaunis vesiväylä johtaa idän vaikuttava Falkirk Wheel ja West kohti Kirkintilloch .. Aikovia suunnata kauemmaksi moottoriteiden on vain 5 minuutin ajomatkan päässä ja tarjoaa nopean helpon pääsyn Stirling, Edinburghin ja Glasgow'n.Talo on vastikään rakennettu erittäin korkeatasoinen ja ominaisuuksia hyvä eristys, kaksinkertaiset ikkunat ja alakerrassa lattialämmitys. Rakennuksessa on myös hyödyntää vihreää energiaa ja lämmitetään 'Maalämpöpumppu' järjestelmä tarjoaa erittäin mukavan asuinympäristön peräisin uusiutuvasta lähteestä.Alakerrassa, omaisuus on pyörätuolilla koko ja ominaisuudet täysin varustettu keittiö ja ruokailutila jopa 12 ihmistä, suuri olohuone, jossa nahkasohvat, TV, DVD ja pelialue. Lisäksi se on 1 kahden hengen huone, kylpyhuone WC märällä lattialla pesuhuone kaiteet, kodinhoitohuone jossa pesukone kuivausrumpu ja erillinen narikka wc.Yläkerrassa, omaisuus on 2 hyvän kokoinen kahden hengen / kahden hengen huonetta, varastointi, 1 perhe kylpyhuone ominaisuus kylpyamme, iso suihku ja alaosa, 1 poikkeuksellisen suuri makuuhuone king size reki vuode, kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen pää kylpyamme, suihku ja Twin vesistöalueilla. Myös eteinen oleskelualue kirjahylly niille, jotka tarvitsevat paikka rentoutua. Huoneissa on taulutelevisio ja DVD-soitin.Swan Inn at Banton Village on miellyttävä kävellä pitkin Loch puolella ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kauniiseen ympäröivään maaseutuun.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens

  • Onko majoituspaikassa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens uima-allas?

    Ei, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Kyllä, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Lähellä majoituspaikkaa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens sijaitsevat nähtävyydet ovat Hampden Park, Scottish Exhibition and Conference Centre, Glasgow Airport, Buchanan bus station, Central Station, University of Glasgow & Visitor Centre, West End, Glasgow Queen Street.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens on?

    Majoituspaikan Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.