Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go (Elkins, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go (Elkins, Amerikan Yhdysvallat)

Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go

Hiljainen, Yksityinen, 2 hehtaarin nauttia ja silti lähellä kaikkialla haluat mennä. Kiitos käynnistä minun 'poissa' tarjoaa. Minun pieni talo on lähellä Elkins, mutta vain 20 minuutin päässä Razorback-stadion ja keskustan Fayetteville. Voit olla kahden maailman parhaat puolet, nauttia raikkaasta ilmasta ja maa ilmapiiri mutta voit nauttia kaupungin elämää samoin. En voi laittaa kaikkia asioita haluat tietää täällä, mutta yritän hahmotella monia asioita tunnen et halua tietää, kun suunnittelet matkustaa. Esimerkiksi Ride tämä juna retki läpi Ozark ja Boston vuorten Arkansas / Missouri Railroad. Tai ajaa yli lentävät Q tilalla (noin 10 minuuttia) ja mennä mukavan matkan. Soita Susan tai 479-283-6788. Lisää War Eagle Fair ja Mill ja luoliin luetteloon asioita. Jos tulossa U tapahtumien se on noin 20 minuutin päässä. Täytyy nähdä on Chrystal Bridges Museum of American Art (noin 45 minuutin päässä). Se on käynti et unohda. Meillä on lastenhoitopalvelu käytettävissä (ajanvarauksella) puhelinnumero ja tiedot sisältyvät kävijöitä paketin löydät saapuessasi.Tämä maalaistalo on säilyttänyt paljon sen 1800-luvun alussa viehätys mutta on päivitetty sopivaksi nykypäivän matkailijoille. Siinä on kaksi makuuhuonetta Master makuuhuoneessa on queen-vuode ja oma sauna. Pesutupa pääsee kylpyamme. Toisessa makuuhuoneessa on antiikki täysikokoinen rauta sänky (ollut saman perheen neljä sukupolvea). Toinen sauna on jaloin amme liota cares pois. Kun olet valmis liottamalla mabe haluat katsella televisiota tai elokuvaa. Olohuoneessa on TV sisäänrakennettu DVD-soitin meillä on jäljellä muutamia elokuvia oman nautinnon tai katsella satelliitin tarjoamia lautasen verkkoon. Meillä on myös ilmainen Wi-Fi sinulle.Löydät yläkerrassa yläpuolella makuuhuoneessa oleskelutila jossa TV. satelliitti, pelipöydän, radio ja mini-jääkaappi. Tämä toimii myös makuuhuoneessa kaksi lepovuoteet.Ulkona löydät kannen pois keittiön ulkopuolella ruokasali tai vain rauhaa ja melko. Tämä on myös josta löydät uima-allas ja poreallas täydellinen kuusi tai kahdeksan, jos olet ystävällinen. Takapihalla tarjoaa myös BBQ grilli (hiili), ja palo kuoppaan. Paljon tilaa takana nauttia luonnosta. Tämä koti istuu 2. 25 aaria. Suuri ulkoiluun .. Erittäin mukava kirkko on vierellämme itäpuolella ja kaksi erittäin mukava kotien länsipuolella. Ystävällinen paikallinen poliisi ja läänin kansanedustajia kiinnitä huomiota koko alueelle. Tunnemme erittäin turvallinen naapurimaissamme. In your paketti löydät tietoa:Puistot ja KoirapuistotPolutLakes & FishingbikewaysGardens / Park GardensPaikkoja syödäDixon viihde District (liuska)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go

  • Onko majoituspaikassa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go uima-allas?

    Kyllä, Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go?

    Kyllä, Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go?

    Lähellä majoituspaikkaa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go sijaitsevat nähtävyydet ovat Donald W. Reynolds Razorback Stadium, Bikes Blues and Barbeque, Fayetteville Municipal Airport, Springdale Municipal Airport, Northwest Arkansas Regional Airport, Rogers Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go on?

    Majoituspaikan Quiet, Private, 2 Acres To Enjoy And Still Close To Everywhere You Want To Go peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.