Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land (Daggett, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land (Daggett, Amerikan Yhdysvallat)

Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land

Hiljainen Northwoods -leiri lähellä ATV-polkuja ja 1000 hehtaarin osavaltion metsästysmaata Kiinteistömme on niille, jotka nauttivat ulkona! Sijaitsemme hoidetuilla ATV-valtion hallinnoimilla polkuilla (sinun ei tarvitse pyöräillä perävaunua, vaan pure ne vain täältä ja aja!)1000 hehtaarin metsästysmaa (katso kartta, kaikki viheralueet ovat yleisiä). Tärkein nähtävyys on omaisuutemme, teille kaikille, jotka haluavat vain istua ja kuunnella luontoa, tämä on paikka! Sinulla on onni nähdä yli 6 autoa ajaa, se on erittäin rauhallinen. Meillä on myös joitain moderneja mukavuuksia, kuten suora tv, suihku ja amme. Ei Internetiä. Niiden sateisten päivien aikana meillä on mahtava virkistyshuone (Man Cave) pelataksesi, katso kuvia!Alkaen 7. 27. 17. Yläkerran makuuhuoneessa, joka nukkuu 5, on ilmastointi! Nähtävyydet 25 minuutin sisällä leiristä:Erinomainen vuoristometsän metsästys !! Kaikki valtion maat leirin vieressä.Vihreä lahti, jos haluat uistella Brownsin, Lohen tai Walleyeen (Marina sijaitsee Cedar-joella). On sisämaan järviä Bass, Pike, Ahven ja Gills. Ja Menominee-joki, jolla on erinomainen bassokalastus!Golfarille tai uhkapelaajalle meillä on Sweetgrass-golfkenttä (Symetra Tour -pysäkki), joka on kiinnitetty Island Resortiin ja kasinoon. Vuonna 2018 he avaavat toisen mestaruuskurssin!DeYoung Family Zoo - eläintarha kuin mikään muu!DeBacker Family Dairy, pieni maatila, josta voit ostaa jäätelöä, juustoa jne. Ja ruokkia joitain lehmiä tai vuohia riippuen siitä, mikä on ulkona. (On vain nopea pieni pysähdys kassalle)Shakey Lakesin leirintäalueella tai Wellsin osavaltion puistossa on molemmat rannat ja puistot, joihin voi mennä perheen kanssa.Elintarvikkeita jne. Lähin kaupunki on noin 20 minuuttia (Stephenson). Lemmikkieläimet ovat tervetulleita, mutta pyyhkäise kaki. Nukkumiseen ylemmässä kerroksessa on 3 vuodetta, joissa mahtuu 5 (se on 1 suurempi huone, jossa parivuode, parivuode ja kuningatar), pääkerroksessa on 2 futonia (molemmat ovat kahden hengen huoneita), jotka nukkuvat 2 kpl ja virkistyshuoneessa on mukava sohva ja runsaasti tilaa räjäyttää sänkyä, jos sinulla on enemmän kuin 10.Varmista, että toimitat omat liinavaatteet ja tyynyt tai makuupussit. Katso kuviamme ja lähetä kysymyksiä tai kommentteja. 6-12-18 alkaen meillä on pesukone ja kuivausrumpu. Ole hyvä ja toimita omat pesuaineesi ja kuivaajan lakanat.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land

  • Onko majoituspaikassa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land uima-allas?

    Ei, Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land?

    Kyllä, Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land?

    Lähellä majoituspaikkaa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land sijaitsevat nähtävyydet ovat Norway Mountain Ski and Snowboard Resort, Delta County Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land on?

    Majoituspaikan Quiet Northwoods Camp Near ATV trails and 1,000's of Acres of State Hunting Land peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.