Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village (Rives, Ranska)

Koko talo/asunto Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village (Rives, Ranska)

Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village

Mökki Périgordin ja Lotin porteilla Hyvin varusteltu, mukava ja rauhallinen mökki suljetulla puutarhalla. Terassi ja nurmikko lepäämään ja nauttien kauniista näkymistä kylään ja maaseutuun viljakasveilla vuodenajasta riippuen. 600 metrin päässä kaikista kaupoista ja ilmainen internetyhteys, kalastus paikan päällä lampi, joki ja järvet, vaellus tai pyöräily. Villeréal on bastidien ja keskiaikaisten kaupunkien maassa purppuran ja mustan Périgordin välissä. Dropt-laakson ja Dordognen välissä maassamme on keskiaikaisen perinnön kauneimpia jalokiviä: luostarit, linnat, kirkot, maalaistalot, Bergerac ja sen viinit, Sarlat, Cahors ... Vanhojen kivien ystävät, löydä keskiaikaiset kylät, navigoi Dordognen varrella autenttisilla kaasuilla. Poikkeuksellinen keskiaikainen perintö löydettävissä gîten ympärillä! lämmitys on ylimääräistä. Majoituskohteistamme käy Monpazier, Monflanquin, Issigeac, Pujols lähellä Villeneuve sur Lot, Penne d'Agenais, Bergerac anna viinitarhojensa, Monbazillac, Cahors, Sarlat ja kaikki ympäröivät linnat, värikkäitä markkinoita, jotka ovat täynnä paikallisia tuotteita (hedelmiä) , paikallisten tuottajien vuodenaikojen vihanneksia possini-sienillä, hanhenmaksalla ja lihapiirakoilla).Tämä mökki on hyvin varusteltu, keittiössä 6 hengelle, jossa astianpesukone, mikroaaltouuni, monitoimiuuni, pakastin, jääkaappi, pesukone, pölynimuri, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu hevonen, puutarha, aurinkotuoleja, grilli, pysäköinti mökkiä vastaan. Terassi ruokasali maaseudulle päin ja kellotorni kaukana Villeréalista, nurmikko pelaamista ja laiskottelua varten, koko puutarha on suljettu.Tämä mökki on hyvin varusteltu, keittiössä 6 hengelle, jossa astianpesukone, mikroaaltouuni, monitoimiuuni, pakastin, jääkaappi, pesukone, pölynimuri, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu hevonen, puutarha, aurinkotuoleja, grilli, pysäköinti mökkiä vastaan. Terassi ruokasali maaseudulle päin ja kellotorni kaukana Villeréalista, nurmikko pelaamista ja laiskottelua varten, koko puutarha on suljettu.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village

  • Onko majoituspaikassa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village uima-allas?

    Ei, Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village?

    Kyllä, Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village?

    Lähellä majoituspaikkaa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village sijaitsevat nähtävyydet ovat Abbaye de Cadouin, Aéroport de Bergerac Périgord Dordogne, Le Bournat, Parc Aquarium du Périgord Noir, Château des Milandes, Jardins de Marqueyssac, Les Contes du Lébérou - Festival en Périgord Noir, Font de Gaume Cave.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village on?

    Majoituspaikan Quiet Cottage Of The Perigord, 600 M Away From The Villereal Fortified Village peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.