Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach (Seattle, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach (Seattle, Amerikan Yhdysvallat)

Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach

Hiljainen 1200 neliön näkymäasunto lähellä rantaa 'Alki-Soundview' sijaitsee vain 20 min. päässä SeaTacin kansainväliseltä lentokentältä ja 15 min.(Autolla) Seattlen keskustasta, Vieraat nauttivat upeista näkymistä Puget Sound -huoneistostasi, Olympiakeskuksista, Saarenäkymistä ja katsovat Alkin rantaa / pistettä tästä hyvin varustetusta, puutarhatason asunnosta (1200 neliöjalkaa) Geneseellä. Mäki Seattlen länsipuolella. Tässä yksityisessä huoneistossa on yksi makuuhuone queen-size-vuoteella, yksi kylpyhuone suurella laatta-suihkulla (ei kylpyammetta). Huoneistoon mahtuu viisi henkilöä. Lisävuodepaikat on taitettava. Suuri, täysin kalustettu keittiö sisältää kaikki tärkeimmät laitteet ja kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Pysäköinti on saatavilla umpikujaan kadulla huoneiston vieressä. Listaamme yksinomaan VRBO / Homeawayn ja tytäryhtiöiden joukossa. Jos löydät tämän ilmoituksen Craigslististä, se on vilpillinen. Rentoudu ulkona yksityisellä katetulla sisäänkäynnin alueella suosikki juomasi kanssa ja nauti näkymistä Alkin rannalle / pisteelle, Puget Soundille, olympiavuorille ja saarille.'Alki-Soundview' on täydellinen kotipesä tutustua Suur-Seattlen alueeseen. Kävele mäkeä Alkin rannalle (.7 mailia) piknikille, pyöräilylle, luisteluun, lentopalloille ja kävelylle tai lenkille usean mailin päässä rannalta, tutustuen ja nauttimaan vesisuuntautuneesta toiminnasta.Hyvä julkinen linja-autoliikenne, kävellen vesitaksi keskustaan ja WA State -lautat Vashon Islandille ja Kitsapin niemimaalle tarjoavat sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia alueen viihdettä ja nähtävyyksiä. Harkitse myös helposti saatavilla olevien Uber- tai Lyft-palvelujen käyttöä sekä useita auton tai pyörän jakamispalveluita. Nähtävyyksiä on paljon: Seattlen keskus (avaruusneula, tiedekeskus, popkulttuurimuseo), Pike Place -markkinat, keskinen rantaranta, Pioneer-aukio, Seattlen keskusta, Capitol Hill, Washingtonin yliopisto, Boeing Tours, lentomuseo , hieno valikoima museoita ja Pro Sports and Performing Artsia.Huomautus Seattlen veroista: Olemme pettyneitä ilmoittaessamme, että kaupunki on vuodesta 2019 alkaen ottanut käyttöön 14 dollarin veron per yö lomavuokrauksilta. Tämä on 10,1 prosentin myyntiveron lisäksi. Nämä verot eivät yleensä koske vähintään 30 päivän oleskelua. Jos suunnittelet pitkää vierailua, saatat säästää paljon yöpymällä vähintään 30 päivää. Tule käymään ja nauti kaikesta, mitä meillä on tarjota Luoteisosassa. Avainsanat: View Apartment (1200sq ft), äiti, Yksityinen, Omavarainen, täydellinen keittiö, erillinen sisäänkäynti

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach

  • Onko majoituspaikassa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach uima-allas?

    Ei, Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach?

    Ei, Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Seattle Tacoma International Airport, Seattle Center, Space Needle, Kerry Park, Port of Seattle, CenturyLink Field, Seattle Aquarium, Central Waterfront.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach on?

    Majoituspaikan Quiet 1200 Sq Ft View Apartment, Near Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.