Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago (Kinsman, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago (Kinsman, Amerikan Yhdysvallat)

Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago

Järvinäköala, telakka- ja takkapuut, ulkosuihku, liinavaatteet Leiri Pymatuning-järvellä mukavuusmökillä / leirillä. Olemme toimittaneet kaiken mitä tarvitset rentouttavaan poistumiseen ja retkeilyseikkailuun. Olutleiri sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä Pymatuning-järvestä. (1 talo järven rannalla) Voit nauttia kalastuksesta, uinnista, veneilystä, melonnasta, melontaa ja paljon muuta. Kun vuokraat tämän kiinteistön, telakkatilaa on tarjolla. Telakka- ja veneluiska on noin 100 metrin päässä etuovesta. Mökissä mahtuu 6 aikuista mukavasti, ulkopuolella tilaa teltoille tai leiriläisille. Tämä on kahden makuuhuoneen leiri, jossa parivuode ja yksi vedä sohva, jossa queen-olohuoneessa. Tänä vuonna olemme ostaneet uusia patjoja ja liinavaatteita vieraillemme.Meillä on täydellinen keittiö, jossa astiat, kattilat, pannut, säilytysastiat, hopeaesineet, lasiesineet, kahvikannu, tehosekoitin, käsisekoitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, crock-potti ja paljon muuta. Olutleirillä meillä on kaksi suihkua (yksi ulkopuolella ja toinen sisällä). Ulkosuihku on loistava tapa puhdistaa päivä järvellä tai vain kuuma kalastuspäivä! Ulkouima-aukko on täydellinen rentoutumisiltaan. Tarjoamme takkapuun ja meillä on myös mahdollisuus käyttää palokuopan yli menevää grillauslaitetta aitoa aitoa tulenkeittämistä varten. Propaanigrilli on myös saatavana.Pää terassilla on kotitekoinen piknikpöytä 10-15 hengelle. Talon toisella puolella on ylimääräinen pyöreä pöytä, joka mahtuu 4 henkilöä katetun kuistilla (suositeltu aamukahvin paikka). Suora TV ja WiFi ovat myös mukana. Voit pysyä leirillä suosittelemalla vähintään kolmen yön oleskelua, ja hinta laskee, jos oleskelet koko viikon. Harkitse meitä seuraavalle perheen tai ystäväsi lomalle järvelle! Paikalliset ominaisuudet ja nähtävyydet:Lago-viinitila ja Mortal Key -panimo sijaitsevat puolentoista mailin päässä, ja siellä on nyt Carried Away Outfitters (tarjoa vuokralaitteita vesille ja pyöräilylle)! Viiden mailin päässä: Deer Park Petting ja Walk through Zoo! (Jamestown), Linesville Spillway ja kalahautomo, Conneaut Lake Park (Conneaut Lake). restuarantsJamestown: Bob's Place, 215 ravintola, b & a-kahvila, Jacob's Gable Inn, Walnut Creek -golfkenttä, Hunger Buster -jäätelöEspyville: Yorkies-jäätelö (perusteellisesti), Pikku bitti, Maalakeittiö, Linesville Spillway InnConneaut-järvi: Millers -ruokatehdas, merimies, hopearannat, Conneaut Lake -hotelli Andover, Oh: Skootterit (ja ne toimittavat), Beach Comber, Katettu silta, Barbs, Meijeri-kuningatar, KarpaloasemaToivomme, että kokeilet Beer Camp Pymatuning-järvellä seuraavaa seikkailuasi varten!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago

  • Onko majoituspaikassa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago uima-allas?

    Ei, Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago?

    Ei, Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago?

    Lähellä majoituspaikkaa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Meadville Airport, Youngstown Warren Regional Airport, Mount Pleasant of Edinboro.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago on?

    Majoituspaikan Pymatuning Lake View, Sleeps 6, Dock Space, Direct Tv, Wifi, Close To Lago peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.