Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras (Cotillo, Espanja)

Koko talo/asunto Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras (Cotillo, Espanja)

Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras

Puhdasta ylellisyyttä 2 kerroksessa (kattohuoneiston kanssa) suoraan meressä. Unelma näkymä 3 terassia Tämä valtameren edessä sijaitseva duplex-kattohuoneisto on kiistatta paras sijainti El Cotillo tarjoaa. Sijainti, sijainti, sijainti! Kaksi suurta terassia, joista on henkeäsalpaavat näkymät, suojassa tuuelta ja aurinkoinen koko päivän.Ainutlaatuinen sijainti El Cotillossa, josta on näkymät merelle, henkeäsalpaava rannikkomaisema ja historiallinen Castillo del Cotillo. Kiinteistö jakautuu 2 kerrokseen, jokaisella on oma kylpyhuone ja terassi (etelään). Alemmassa kerroksessa on 2 makuuhuonetta (huone 1: parivuode, huone 2: kaksi erillistä vuodetta), kylpyhuone bideellä, keittiö ja olohuone, jossa on ruokapöytä ja iso terassi. Yläkerrassa on kahden hengen huone, suihkuhuone ja kaksi terassia. Pääterassilla on ruokapöytä 6 hengelle, sohva, aurinkovarjo.Kalusteet ovat korkealaatuisia ja säilytetään tummassa puussa. Marmorilattiat koko talossa.Valitettavasti WiFi / Internetiä ei ole käytettävissä. Satelliitti: Hotbird (3 saksalaista kanavaa)Älä siirrä huonekaluja äläkä vahingoita seiniä matkalaukkuilla tai lainelaudoilla.El Cotillon kaduilla on kaikkialla kaatopaikkoja. Älä jätä roskia taloon.Läheiset: supermarketit, ravintolat, satama, pesula, 'Los Lagos'-laguunit (sopivat lapsille) ja rannat, jotka ovat suosittuja surffaajien keskuudessa ympäri maailmaa.Sijainti selkeällä näkymällä huolimatta kyläkeskuksen läheisyydestä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet rentouttavalle lomalle massaturismista poissa myös ilman matkapuhelinta, tablettia, tietokonetta tai televisiota.Vietä päivä rannikkomaiseman kanssa ja yöllä - ilman valosaasteita! - käsitellä uskomattoman tähtitaivasta!Lyhyen ajan kuluttua huomaat stressitömän ilmapiirin myönteiset vaikutukset El Cotillossa. Ei ostoskeskuksia ja neonkylttejä - vain luonto ja tämä uskomaton kaukainen näkymä, joka tekee aisteista rentoutuneita ja tyytyväisiä!Ravintolat suoraan rakennuksessa tarjoavat kansainvälisiä ruokia ilman, että sinun täytyy mennä pitkälle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras

  • Onko majoituspaikassa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras uima-allas?

    Ei, Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras?

    Ei, Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras?

    Lähellä majoituspaikkaa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras sijaitsevat nähtävyydet ovat Puerto del Carmen, Playa de Papagayo, Grande, Puerto de Corralejo, Playa de Caleta de Fuste, Fuerteventura Club Golf, Parque Natural Dunas de Corralejo, Isla de Los Lobos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras on?

    Majoituspaikan Purer Luxus Auf 2 Etagen (mit Penthouse) Direkt Am Meer. Traumblick Von 3 Terras peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.