Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. (Montrose, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. (Montrose, Amerikan Yhdysvallat)

Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature.

Yksityinen retriitti 100 eekkeriä - uusi ulkouima HOT TUB. Lähellä Fort Madisonia ja Nauvooa Palaa luontoon spa-kaltaisessa ympäristössä. Nauti perheen retriitteistä tai romanttisista menoista. Uusi tänä vuonna on ulkouima-allas, josta on näkymät metsään. Suuri oleskelualue, jossa on toinen Cowboy Cauldron! Meidän maa-alueemme on valkoisen hännän peuroja, kalkkunoita, kettuja, kaljuisia kotkia ja monia muita lintuja.Meidän Lodge on 'maalaismainen tuntuu' kaikki upscale koskettaa. Koti on vain 5 vuotta vanha. Kaikki modernit päivitykset. Tankattumaton vedenlämmitin. Kaikki vuodevaatteet, pyyhkeet, astiat,Meillä ei ole TV: t makuuhuonetta. Meillä on kaksi TV-aluetta, eikä meillä ole kaapelia. Tarjoamme laajan DVD-kirjaston elokuvia varten.Tarjoamme myös paljon lautapelejä, kortteja ja palapelejä.Rock-tieliikenne on 6/10: n kilometrin päässä päätieltä. Kotimme on 3 vierashuonetta, joissa kaikissa on queen-vuoteet. Plus yhteinen alue, jossa on queen-vuode ja twin roll-away bed. Meillä on 2 kylpyhuonetta asiakkaiden käyttöön. Käytössäsi on täydellinen keittiö, ja alakerrassa on minikeittiö Keurig-kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja minijääkaappi. Meillä on muutama havainto tornit, jos haluat nähdä villieläinten lähellä. Ne ovat eristettyjä, kokolattiamattoja ja tarvittaessa lämmittimet.Käveleminen maassamme edellyttää tukevia kenkiä tai vaelluskengät. Jos haluat tuntea todella lähelle luontoa, tuo teltta ja rakentaa tulipalo. Tai ota se paljon hemmoteltuempaan tahtiin ja nauti suuresta kivitakka, poreallas, kaksinkertainen suihku sademääräisten suihkupäähän. Palaa luontoon spa-tyyppisessä ympäristössä. Meillä on cowboypullo kannella, jos pidät ulkona grillata. Pidämme siitä yöllä S'moresin tekemiseen.Alemmalla kävelytasolla on lisäksi Cowboy Cauldron, jossa on istuimet ja UUSI HOT HOT TUB!Jos tarvitset tilaa vaeltaa, yhdistää uudelleen perheenä tai olla hiljainen yksin, tämä voi olla täydellinen paikka. Meillä on rajoitettu tekniikka, tämä on valinta. Jos tarvitset internetiä, kaupunki on vain muutaman minuutin päässä, tai tuo jet pack wifi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature.

  • Onko majoituspaikassa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. uima-allas?

    Ei, Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature.?

    Kyllä, Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature.?

    Lähellä majoituspaikkaa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. sijaitsevat nähtävyydet ovat Fort Madison Municipal Airport, Keokuk Municipal Airport, Southeast Iowa Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. on?

    Majoituspaikan Private Retreat On 100 Acres - New Outdoor Hot Tub. Reconnect With Nature. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.