Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! (Divide, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! (Divide, Amerikan Yhdysvallat)

Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok!

Yksityinen, uusittu järven koti w / Pikes Peak-näkymä, kannet ja parvekkeet! Koirat ok! Timberline ManorKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Tämä yksinäinen järvitalo on täydellinen seuraavaan Teller Countyn perääntymään! Ihaile esteettömiä näkymiä Pikes Peak -kadulle ja kurkista boo-näkymiä Burgess Reservoiriin kalustetuista ulkotiloista. DVD-soitin, elokuvakirjasto ja taulu-kaapeli-TV auttavat varmistamaan, että iltasi ovat täynnä viihdettä. Tämä suuri, koiraystävällinen koti, jossa on ruokailutilat ulkona ja laaja erä, on upea keidas koko perheelle.Mikä on lähellä:Tämä koti sijaitsee kolmanneksen mailin päässä Burgessin säiliöltä, joten voit viettää kuumat kesäpäivät melonnassa vuoristoilmassa. Voit myös matkustaa helposti 30 minuuttia Pikes Peakiin, kokea erilaisia retkeilyreittejä lyhyen ajomatkan päässä ja löytää hienoja ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia kauniissa Dividen (viisi mailia etelään) ja Woodland Parkin (12 mailia itään) kaupungeissa. .Asioita tietää:Ilmainen WiFiTäydellinen keittiöAWD / 4WD -autoa kannustetaan talvikuukausinaKoirat ovat tervetulleita pienestä iltaisesta maksustaSinun on otettava yhteyttä lisätäksesi useamman kuin yhden koiran varaukseen, jos se sallitaan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran hinta sisältyy lueteltuihin kokonaiskustannuksiin.Pysäköinti Huomautuksia: On suuri ajotie, joka on saatavana vieraiden käyttöön. Matalavaraiset ajoneuvot, ajakaa varovasti.Vahinkovakuutus: Tälle omaisuudelle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (“vahingonkorvaus”). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok!

  • Onko majoituspaikassa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! uima-allas?

    Ei, Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok!?

    Kyllä, Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok!?

    Lähellä majoituspaikkaa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! sijaitsevat nähtävyydet ovat United States Air Force Academy, Garden of the Gods, Falcon Stadium, Colorado Springs Airport, North Pole Colorado Santa's Workshop, Pikes Peak, Eleven Mile State Park, Cheyenne Mountain Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! on?

    Majoituspaikan Private, Remodeled Lake Home W/ Pikes Peak View, Decks & Balconies! Dogs Ok! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.