Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach (Santa Barbara, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach (Santa Barbara, Amerikan Yhdysvallat)

Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach

Yksityinen rantatalo, kylpylä, ylelliset palvelut, takka, vain 3 minuutin päässä rannalta Ihanteellinen rantatalo vain muutaman minuutin päässä suositusta West Beachistä ja 2 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Tässä hiljattain kunnostetussa kiinteistössä on boutique-hotelli, jolla on kaikki kodin mukavuudet. Kaikki uudet huonekalut ja mukavuudet. Suuri 5-6 hengen poreallas spa yksityisellä / tilavalla takapihalla. Suljettu aidat lapsille ja lemmikkieläimille (hyväksynnällä). 50 tuuman 4K-TV kaikilla premium-kanavilla. Tyylikäs keittiöasennus gourmet-illallisille. Weber-grilli ja takkapöytä viihdyttäväksi ulkona. 4 polkupyörää, kylpytakit, nespressokeitin jne.Ihmiset varaavat tämän kodin hyvin lähellä rantaa ja keskustaa, mutta sinulla on vaikea jättää mukava tyylikäs tila.Tilava nurkkaterä on aidattu ja porttijärjestelmä yksityisyyttä ja mielenrauhaa varten etenkin lasten ja lemmikkien kanssa (hyväksyntä). Olo-, ruokailu- ja keittiötilojen avoimen lattian suunnittelu on täydellinen jakamista varten. Koko kodin läpi virtaa paljon luonnonvaloa ja viileää tuulta.Olohuoneessa on ylisuuri Restaurointilaitteisto nahkasohva ja ottomaanit ja iso bambu samettinen rakkausistuin. 50 tuuman 4K HD -televisio sisältää kaikki premium-kanavat ja on sijoitettu toimivan kaasutakan yläpuolelle. Upea vastakorkeuden omaava luonnonvalkoinen ruokapöytä on täydellinen paikka illalliselle.Eteinen johtaa ensimmäiseen kahdesta kylpyhuoneesta, jossa kaksinkertainen turhuus ja kylpyamme. Queen-makuuhuone ja tilava king-makuuhuone ovat vierekkäin ja yksityisellä paikalla. Kiinteistön toisella puolella on kolmas makuuhuone, jossa on queen-vuode. Kaikki kalusteet ovat aivan uusia lokakuusta 2019 lähtien, ja jokainen huone on hyvin valaistu kattotuulettimilla. Keittiö on varustettu ensiluokkaisilla keittiövälineillä, mukaan lukien All Clad. Korkealaatuiset astiat ja valmistus- / esittelytarvikkeet herkulliselle illalliselle.Takapiha-alueella on kaasupoltin ja iso 5-6 hengen spa. Tila on suljettu rehevän ja trooppisen lehtineen, joka tarjoaa yksityisyyttä ja runsaasti lintuelämää. Etuosa ankkuroidaan massiiviseen jacaranda-puuhun, jotka kaikki ovat yksityisyyden suojan suojaamia.Ryhmille, jotka tarvitsevat vain tilaa 6 tai 3 makuuhuoneelle, tarjoamme tämän asennuksen hieman alhaisemmalla yökerralla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach

  • Onko majoituspaikassa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach uima-allas?

    Ei, Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach?

    Kyllä, Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Leadbetter Beach, Santa Barbara Train Station, Santa Barbara Airport, Santa Barbara Courthouse, Santa Barbara Zoo, Santa Barbara Mission, Santa Barbara Museum of Natural History, Santa Ynez Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach on?

    Majoituspaikan Private Beach House, Spa, Luxe Amenities, Fireplace, Just 3 Minutes To Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.