Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! (Langlois, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! (Langlois, Amerikan Yhdysvallat)

Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out!

Yksityinen 80 hehtaarin vuoristoalueella sijaitseva kiinteistö. Suuri ryhmille / retriittejä, merinäköala Maisemainen, yksityinen, vuoristoyhdistelmä, leuto ilmasto. 80 hehtaarin luonnonkukka niittyjä ja polkuja varjoisassa metsässä. Tee murskauksia patio-takalla ja näe maitotie kuin koskaan ennen! Rentoudu valaistu huvimaja kannella näköalalla Tyynellemerelle tai nukkua metsässä riippumatossa. Kävele niitetyn niityn silmukka ennen lounasta, valitse lähistöllä luomutuotteita illalliseksi. Erinomainen pienille ryhmille, jooga- ja meditaatioretriitit ovat tervetulleita. Tila voidaan määrittää uudelleen tukemaan pieniä joogapajoja. Neljä erillistä, täysin kunnostettua historiallista luoteisrakennusta omaan käyttöösi. Vuodevaatteet ja pyyhesarjat toimitetaan. Uskomaton näköala. EI MYRKYTYSKIINTEISET SNAKIT tai IVY, joten voit rentoutua, patikoida shortseissa ja makaa nurmikolla! Peura-aidattu puutarha, jotta lapset voivat leikkiä. Katso se maaliskuun 2012 Oregon Coast Magazine -lehdessä. Se on historiallinen paikka, edelläkävijän 1800 maalaistalo ja kuuluisa esikoulu 1950-luvulla, nyt rakastettu pakopaikka hyvinvoinnillesi. Majoituksiin sisältyy 'Sixes' asuntolan tyylin mökki: 6 laadukasta täysikokoista hirsisänkyä, joissa on villan futonia (yksityisyyden suojaikkunat sänkyjen välillä) ja yhdistetty kylpyhuone / suihku. 'Coquille' jaettu mökki: itäpuolella on 1 queen, 1 täysi ja 1 täys / 1 yhden hengen kerrossänky. Länsipuolella on 2 kuningatara, 1 täysi ja moderni sänky. * ('Coquille' -mökkivierasten on käytettävä erillistä kylpyhuoneturvaa). Yksityisessä 'Elk' -mökissä on 1 queen log-vuode, keittokomero, täysi kylpyamme ja puuhella. Tarjoamme kaikkiaan 14 vuodetta, 27 henkilöä mahdollista, jos täyttä ja queen-vuodetta jaetaan. Rogue Hallissa on täydellinen keittiö, jossa jääkaappi, puolijääkaappi, mikro, kahvinkeittimet ja jauhatuskoneet, kaasuliesi / uuni ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on 4 keväällä syötettyä suihkua, kaksi wc: tä, yksi pesuallas. Hallissa on myös musiikkihuone pianolla. Päähalli on sohvat, pöydät ja tuolit ruokailua varten, stereot ja iso tiilitakka puuhella. Polttopuut sisältyvät hintaan.    ** Näiden neljän rakennuksen lisäksi on päärakennus (vain osa alakerrassa), joka on satunnaisesti saatavana erityisjärjestelyllä (* ei sisälly normaaliin vuokrahintaan). Sisältää pieni olohuone, 2 BDR (jokaisessa queen-vuode ja täysi futon) ja 1 täysi kylpyamme erillisillä sisäänkäynnillä. Avainsanat: Historiallinen, kotimaja, rauhallinen, puutarhat, villieläimet, kävelyreitit, vaellukset, lammet, huvimajat, nuotio, kannet, metsät, kukat, niityt, merinäköala, vuoret, yksinäinen, yksityinen, perääntyä, hiljainen, seesteinen, sovittelu, pienet ryhmät , maalaismainen,

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Vedenkeitin
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out!

  • Onko majoituspaikassa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! uima-allas?

    Ei, Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out!?

    Kyllä, Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out!?

    Lähellä majoituspaikkaa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! sijaitsevat nähtävyydet ovat Bandon State Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! on?

    Majoituspaikan Private 80 Acre Mountain-Top Property. Room For Your Small Group To Spread Out! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.