Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance (Pérols, Ranska)

Koko talo/asunto Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance (Pérols, Ranska)

Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance

Mukava huoneisto F2, 27 m2 aurinkoinen / hiljainen / uima-allas / oma sisäänkäynti Mukava uusi F2-asunto, 27 m2, aurinkoinen ja hiljainen.Vuokra 2 hengelle.Huoneisto on integroitu talomme ensimmäiseen kerrokseen LIITTYMINEN KÄYTTÖÖN KÄYTÖSSÄ (huomio, jos liikkuvuus on vähäistä) ja puutarhaan menevän riippumattoman sisäänkäynnin yhteydessä (uima-altaan / terassin puolella).Allas on yhteinen, ei yksityistä asuntoa, mutta hyvin kaikille talon asukkaille (meille) ja asunnolle (vuokralaisille), joten mahdollisuus mahdollisuudesta.Makuuhuone, jossa sänky (140x190) ja säilytystila, päähuone, jossa on vuodesohva (140x190) oleskelutilassa, sekä varustettu keittiö (induktioliesi, jääkaappi / pieni pakastin, mikroaaltouuni / grilli, liesituuletin, kahvinkeitin) , vedenkeitin), pöytä ja tuolit aterioillesi, kylpyhuone suihkulla, erillinen wc. Hyttysverkot + ilmastointi.Osa puutarhastamme ja yksi terassimme ovat käytettävissäsi.UIM-Uima-allas / kylpylä (ei sovellu pienille tai pienille lapsille), ja kimppu on jaettu omistajien kanssa.Elämme sivustolla, ihanteellisia neuvoja sinulle ja tekevät vierailustasi vieläkin miellyttävämmän.Matkailuneuvonnat saatavilla.Rauhallinen ja asuinalue. Talomme on umpikujassa.Helppo pysäköidä. Mahdollisuus tuoda polkupyöriä ja moottoripyöriä.Tuskin 5 minuutin kävelymatkan päässä kylän keskustasta. Ihanteellinen ostoksille.Monet kaupat: leipomot, lihakaupat, pieni ostoskeskus, pankit, baarit, ravintolat, posti, lääkärit, apteekit, hedelmät ja vihannekset jne.Olemme lähellä kaikkea ilman kaupunkien haittoja ...Sinut herättää lintulaulu ...Lähellä A9-moottoritietä, helppo päästä 10 min.Raitiovaunu, linja 3 (Pérols Centerin pysäkki) mennäksesi Montpellieriin tai muihin ympäröiviin kyliin, jotka hyötyvät raitiovaunusta. Monia pyöräteitä.Autolla: 5 min päässä Carnon Plage, 10 min päässä Palavas-Les Flots, 15 min päässä Grande-Motte, 15 min päässä Montpellier,5 minuutin päässä ARENAsta raitiovaunulla tai autolla (esityssali), 10 minuutin päässä ZENITHistä,30 min päässä Sète, 30 min päässä Aigues-Mortes, 45 min päässä Nîmes, 1 tunti Arles ...Mahdollisuus mennä 2 suureen ostoskeskukseen (Auchan ja Carrefour) vain 5 minuutissa autolla, 10 min raitiovaunulla.Tupakointi kiellettyEi lemmikkejäSisäänkirjautuminen tapahtuu kello 15:00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 11:00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Ulkouima-allas
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kasino
  4. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance

  • Onko majoituspaikassa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance uima-allas?

    Kyllä, Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance?

    Ei, Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance?

    Lähellä majoituspaikkaa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance sijaitsevat nähtävyydet ovat Aéroport Montpellier Méditerranée, Gare Saint Roch, Port Cap d'Agde, Carnon Plage, Place de la Comédie, Plage de la Corniche, Arc de Triomphe, Stade de la Mosson.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance on?

    Majoituspaikan Pretty F2 Apartment, 27 M2 Sunny / Quiet / Pool / Private Entrance peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.