Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach (São Martinho, Portugali)

Koko talo/asunto Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach (São Martinho, Portugali)

Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach

Uima-allas - Studiohuoneisto, jossa biljardipöytä, São Martinho, 200 m rannalta Tämä on tilava yksiö, jossa on oma amerikkalainen liuskekivi sängyn biljardipöytä, joka tarjoaa ensiluokkaista majoitusta yhdessä São Martinho do Porton halutuimmista paikoista. Hyödynnä fantastinen näkymä monimutkaiseen uima-altaaseen ja sijaitsee kaupungin sydämessä, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä rannalta; Asunto tarjoaa vieraille loistavan sijainnin, josta he voivat todella hyödyntää kaikkea São Martinhon tarjottavaa.Tärkeimmässä makuutilassa on kaksi sänkyä. Vuodesohva oleskelutilassa mahdollistaa nukkumismahdollisuuden vielä kahdelle hengelle, siksi studio nukkuu yhteensä 4. Tämä viehättävä yksiö on rakennettu yhä suositun Bayside-lomakeskuksen parvihuoneeseen, joka on laadunsa vuoksi merkittävä ja jolla on Sao Martinhon suurin uima-allas. Huoneisto on varustettu ja esitetty erinomaisella tasolla, ja siinä on huomioitu yksityiskohdat. Siellä on runsaasti DVD-levyjä, joista voi nauttia, ja Nintendo WII -pelejä ja Play Station 2 -pelejä.Majoitus on täydellinen pariskunnille, jotka haluavat ylellisen loman tässä viehättävässä kaupungissa tai perheille, jotka etsivät upeaa lomaa, joka ei riko pankkia. Tämä huoneisto olisi myös ihanteellinen jokaiselle, joka harkitsee vierailua Silver Coastilla pidempään oleskeluun sesongin ulkopuolella. Kadulla on ilmainen pysäköinti tarvittaessa.Huomaa: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä saapuessaan 24., 25., 26. joulukuuta ja 1. tammikuuta (uuden vuoden päivä).Uudenvuodenaattona saapumiset ovat mahdollista vain klo 15.00 asti.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach

  • Onko majoituspaikassa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach uima-allas?

    Ei, Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach?

    Ei, Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat São Martinho do Porto Bay, Baleal beach, Praia de Nazaré, Praia d'El Rey Golf & CC, Sítio da Nazaré, Areia Branca, Foz do Arelho, Berlengas beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach on?

    Majoituspaikan Pool - Studio Apartment With Pool Table In São Martinho, 200m To The Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.