Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach (Ponce Inlet, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach (Ponce Inlet, Amerikan Yhdysvallat)

Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach

Ponce Inlet Beachside Escape - vain muutaman askeleen päässä rannalta Tämä rentouttava, Key West -tyylinen rantahotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä rannasta Ponce Inletin historiallisessa kaupungissa, niemimaan päässä Daytona Beachistä etelään. Ympäröimä rehevän lehtien luonnollisesta yksityisyydestä ja vain muutaman askeleen päässä rannasta, tämä talo on täydellinen, kun haluat rauhallisen loman päästä eroon kaikesta. Tässä kaksikerroksisessa, 3 makuuhuoneen kodissa on iso, kutsuva esiportaan täydellinen paikka rentoutua aamukahvin kanssa tai istua mukavan viinilasillisen kanssa päivän päätteeksi kuunnellessaan rannalla kaatuneiden aaltojen ääniä. Astuessasi sisään pääset avoimen pohjapiirroksen tilava keittiö ja sekä muodolliset että epäviralliset ruokailutilat. Siellä on suuri perhehuone, jossa voit rentoutua ja katsella televisiota, sekä oleskelualue, jossa on takka ja vedä sohva, joka on täydellinen paikka rentoutua ja lukea kirjaa. Yläkerrassa on iso isäntäsviitti, toimistotila, kaksi ylimääräistä ylimääräistä makuuhuonetta ja kaksi täyttä kylpyä. Takaisin alakertaan voit poistua ranskalaisten ovien kautta takapihalle ja pihalle, jossa sinua ympäröi trooppisten lehtien ja suuren tammen rauha. Kadun päässä muutaman askeleen päässä talosta on suora pääsy rantakäytävälle, joka johtaa rannan halutuimpaan ei-ajettavaan osaan. Lyhyt pyöräretki tai kävelyetäisyys Light House Parkista, Marine Science Centeristä, purjelautailu- / vesiskootterivuokraamoista, rantaravintoloista ja muusta. Alueelta ei ole pulaa tekemistä. Oletko valmis aloittamaan aamuisi kävellen alas rannalle, katsomaan auringonnousua valtameren yli, viettämään päivän rentoutumalla auringossa ja merellä, käymällä majakassa tai yksinkertaisesti tutkimalla aluetta? On aika tulla nauttimaan rantapaikastasi! * Huomiokoiran omistajat:Koska olemme itse koiranomistajia, ymmärrämme sekä ilon että haasteen tuoda karvainen ystäväsi lomallesi. Olemme kokenut asuntovuokrauksen mukanaan tulevat päänsärkyt: tungosta hissejä, rajoitettuja pottaretkialueita ja tiukat lemmikkieläinrajoitukset sekä mukavuudet asuntojen vuokrauksessa. Otamme mielellämme hyvätapaiset, rikki koirat kotiimme. Koirasi nauttii kävelystä naapurimaissamme, pienessä koirapuistossa, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja voi pelata ja uida paikallisella koiran rannalla. HUOMAUTUS - Loma-asuntoja koskevien paikallisten määräysten noudattamiseksi saatavuus saattaa olla rajoitettu.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach

  • Onko majoituspaikassa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach uima-allas?

    Ei, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Kyllä, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach on?

    Majoituspaikan Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.