Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pets Welcome. Private. Right On The Lake. (Romulus, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Pets Welcome. Private. Right On The Lake. (Romulus, Amerikan Yhdysvallat)

Pets Welcome. Private. Right On The Lake.

Kotieläimet tervetuloa. Yksityinen. Aivan järven rannalla. Vieraat kertovat minulle, että valokuvat eivät tee mökin ja omaisuuden oikeudenmukaisuutta. Lue arvostelut. Hyvin yksityinen. Puhdas. Paljon tilaa. Aja alas rantaan. Seneca-järven itäpuolella on paljon aurinkoa ja kauniita auringonlaskuja. Uusi 100 jalka-telakka. Uudet ikkunat, ovet ja mini-split ilmastointi. Lähellä viinitiloja, yliopistokampuksita ja Sampson State Park -puistoa. Kymmenen mailin päässä Genevestä ostosmahdollisuuksia, elokuvia ja ruokaa varten. Kaksi viiden tähden ravintolaa 15 mailin päässä. Joka vuosi kunnostamme toisen osan pienestä mökistämme, ja monet vieraistamme ja heidän lemmikkistään palaavat joka vuosi. Yksi makuuhuone, jossa kaksi parivuodetta ja iso olohuone, jossa yksi ulosvedettävä sohva, voi nukkua 4. Mökki on 880 neliöjalkaa, joten paras 2-4 hengelle. Viihtyisä, mutta ehkä liian pieni kenellekään, joka on vähintään 6 jalkaa. Uudet keittiökoneet, kaapit, ilmastointi ja mikroaaltouuni. Lisäsimme pellettikattilan varhaiskeväällä tai myöhässä syksyllä käyntiin viinimatkoille, alumiiniveneen kalastukseen, kanootin ja 2 kajakkia auringonlaskuille järvellä. Jos haluat lisätietoja, soita tai lähetä sähköpostia minulle. Se on ihana paikka rentoutua.Nauti hiljaisesta - lemmikit tervetulleita. Vieraat ja heidän lemmikkieläimet palaavat vuosittain. Yksi harvoista paikoista, joilla ei ole portaita järvelle. Jokainen nauttii uinnista järvessä, makaamisesta laiturille, käymällä viinitiloissa (meitä on kolme 7 mailin päässä ja uusi panimo) ja paikallisissa ravintoloissa. Toiset ovat uskaltautuneet Ithacaan, Rochesteriin ja Canandaiguaan käydä museoissa, gourmet-ravintoloissa ja historiallisissa paikoissa. Makuuhuone on järven yläpuolella, joten kun heräät aamulla, näet suoraan järvelle. Keittiö ja ruokailutila ovat alakerrassa ja näyttävät oikealta vedeltä. Kävelypaikkoja on monia, mukaan lukien kahden mailin vaellus Sampsonin osavaltion puistoon. Tämä on oikea paikka, jos haluat päästä eroon elämäsi stressistä.Nauti järvestä: Tämä ei ole sinulle, jos haluat paljon energiaa vievää lomaa. Katso haikaroiden maat laiturilla joka ilta, ja ankanpoikot tulevat joka aamu. Aallot rokottavat sinut nukkumaan. Ui ja kajakki päivän aikana. Ota soutuvene pois kalastamaan. Pidä rannalla tulipaloja yöllä ja käy useilla upeilla viinitiloillamme, panimoilla ja lähellä sijaitsevilla ravintoloilla. Ei kaapelitelevisiota (vain DVD-elokuvat). Ei Internetiä, mutta jos haluat, voit älypuhelimella päästä työpaikan kiireiseen elämään. Ehdotamme et. Rentoudu vain ja päästä pois. Tämä on todella maa ja kuten ystävämme Simon sanoo: 'He eivät rakenna enää järviä.'

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pets Welcome. Private. Right On The Lake.

  • Onko majoituspaikassa Pets Welcome. Private. Right On The Lake. uima-allas?

    Ei, Pets Welcome. Private. Right On The Lake. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pets Welcome. Private. Right On The Lake.?

    Kyllä, Pets Welcome. Private. Right On The Lake. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pets Welcome. Private. Right On The Lake. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pets Welcome. Private. Right On The Lake. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pets Welcome. Private. Right On The Lake.?

    Lähellä majoituspaikkaa Pets Welcome. Private. Right On The Lake. sijaitsevat nähtävyydet ovat Waterloo Premium Outlets, Bristol Mountain Ski Resort.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pets Welcome. Private. Right On The Lake. on?

    Majoituspaikan Pets Welcome. Private. Right On The Lake. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.