Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views

Lemmikkiystävällinen ranta kotiin upeat 180 asteen järvi ja vuoristomaisemat Upeat 180 asteen järvi- ja vuoristomaisemat tarjoavat täydellisen kuvan rentoutumiseen ja lataamiseen. Kiinteistö 533 on 5 makuuhuone, 3. 5 kylpy ranta kotiin tarjoaa täysin nimetty keittiö ja avoin olo / ruokailutila, jossa katedraali katot ja kivi kaasu-takka, joka avautuu laaja kannen kääriminen ympäri kodin. Ylisuuret seulotut kuistit näkymät yksityiselle hiekkarannalle ja suurelle laiturille (johon mahtuu jopa 24 metrin vene).Alemman tason virkistyshuoneessa on runsas oleskelualue, kivikaasutakka, televisio, pingispöytä ja jääkaappi. Makuuhuoneissa on master-sviitti päätasolla, jossa on queen-vuode, oma makuuhuone, jossa on kaksi kaksoset ja kylpyamme yläkerrassa, ja kolme makuuhuonetta, joissa on kylpyamme (sisältää poreallas ja pesukone / kuivausrumpu) alemmalla tasolla. Kahdessa makuuhuoneessa on queen-vuode ja kolmas on kerrossänky, jossa on kaksi kerrossänkyä ja täysi vuode. Tämä koti voi majoittua yli 12 hengelle, ja omistajan antama erityislupa ja erityiset maksut voivat olla voimassa.Lemmikkieläinystävällinen: Kyllä. Lemmikkieläinmaksu on 150 dollaria + vero korkeintaan 2 koiralle. Maksu lisätään varauksen jälkeen.2 KajakitHiekan lelutUlkosuihkuKaapeli + DVD-soitinWiFiVesilähde: NoAC: Ei mitäänLämpö: ÖljyMax Ajoneuvot: 4Meidän lahjaksi sinulle varauksen yhteydessä me tarjoamme ilmaisen pääsyn Lakes-alueen nähtävyyksiin. Kutsutaan Xplorie-ohjelmaan, vieraamme saavat yhden ilmaisen aikuisen sisäänpääsymaksun, yöpymistä, nähtävyyksiin, kuten Monkey Trunks Zipline Parkin seikkailukurssiin, Escape Room Experience -tilaan ja myös vapaa kajakki tai paddleboard viikolle Wild Meadow Paddlesportsista. Se on tapa sanoa: ”Kiitos!”Huomioithan, että asiakkaiden on oltava vähintään 21-vuotiaita vuokrata tämä ominaisuus. New Hampshiren osavaltion aterioiden ja vuokrien vero-operaattorin lupa # 065135

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Concierge-palvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Puhelin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views

  • Onko majoituspaikassa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views uima-allas?

    Ei, Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views?

    Kyllä, Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Weirs Beach Drive-In Theater, Laconia Municipal Airport, Gunstock Mountain Resort, Waterville Valley Ski Resort, Kancamagus Highway, Tenney Mountain Ski Resort, Loon Mountain, Attitash.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views on?

    Majoituspaikan Pet-friendly Waterfront Home With Stunning 180 Degree Lake And Mountain Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.