Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! (North Myrtle Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! (North Myrtle Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach!

Erinomainen sijainti. 3 Makuuhuone 2 kylpyamme 1. kerros. SUURET TARPEET. Kävele rannalla! Ocean Keyes 3103 on upea 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen huoneisto, joka sijaitsee Ocean Keyesin aidatussa yhteisössä Ocean Drive -osiossa Pohjois-Myrtle Beachillä. Tämä suosittu turvattu yhteisö on kauniisti hoidettu ja siinä on 6 uima-allasta, poreallas, kuntosali, pelihuone, tenniskentät ja grillipaikat. Ocean Keyes on kävelymatkan päässä valtamerestä ja korttelin päässä Main Streetistä, jossa voit ruokailla joissain upeista paikallisesti omistamista ravintoloista, tehdä ostoksia ainutlaatuisissa putiikkeissa ja nauttia musiikista ja viihteestä 'shag-tanssin syntymäpaikassa'.Yksikkö 3103 on 1. kerroksessa ja siinä on turvatarkastus kuisti. Makuuhuoneessa on king-vuode, jossa kylpyammeessa on suihku ja amme. Toisessa makuuhuoneessa on 2 queen-vuodetta ja kolmannessa makuuhuoneessa 2 erillistä vuodetta. Jokaisessa makuuhuoneessa on televisio. Toisessa kylpyhuoneessa on suihkukaappi. Huoneistossa on pesukone ja kuivausrumpu avuksesi. Täysin varustetussa keittiössä on aterioiden valmistamiseen liittyvät tarpeet. Tässä huoneistossa on peruskaapeli ja WiFi.Barefoot Landing, Broadway at the Beach ja Tanger Outlets ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Grand Strand on täynnä viihdettä ja toimintaa kaiken ikäisille. Vieraile taivaanrenkaalla Myrtle Beachillä saadaksesi mahtava näkymä Grand Strandille. Lapset nauttivat Wonder-teosten tutkimisesta Broadwaylla rannalla, Broadwayn Grand Prix -kadulla, Hollywood Wax -museolla, Ripleysin akvaariossa vain mainitakseni muutamia mielenkiintoisia tekemistä. Nauti mahtavasta viihteen ja ruokailun yöstä Pirates Voyagessa. Alabama Theatre ja Carolina Opry ovat kaksi muuta viihdepaikkaa koko perheellesi nauttiaksesi. Parasail rantaviivaa pitkin uskomattomaan seikkailuun. Ota vesimatka delfiinin mukana. Kalaa suositulla Cherry Grove Pier -laiturilla. Golf yhdessä satojen tähtitaivaan golfkenttien kanssa Grand Strandilla tai pidä hauskaa minigolfia pelaamassa. Hyödynnä merkittävien auringonlaskujen ja auringonlaskujen katselua perheesi kanssa. Olet varmasti tekevä kestäviä muistoja alkamalla lomallasi Ocean Keyesissä.Lemmikit eivät ole sallittuja. Moottoripyörät eivät ole sallittuja. Tämä on savuton vuokra. Tarjolla on 2 pysäköintipaikkaa. Vain perheet. Ei opiskelijaryhmiä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach!

  • Onko majoituspaikassa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! uima-allas?

    Kyllä, Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach!?

    Ei, Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach!?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! on?

    Majoituspaikan Perfect Lake View. Gated Community. 3 Bedroom, 2 Bath Condo Sleeps 8. Great Amenities! Walk To Beach! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.