Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo (Rochester, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo (Rochester, Amerikan Yhdysvallat)

Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo

Rauhallinen aurinkoenergialähteinen maa-alue 6 km: n päässä Mayosta Irlannin Ridge Farm on B & E (joka on Bed ja munat!). Meidän talo sijaitsee viisi mailia itään Rochester, MN joten se on kätevä, kodikas paikka tahansa Rochester vierailijoille, erityisesti Mayo potilaat, jotka löytävät rentouttava ja virkistäviä ympäristössä. Olemme hiljainen ja maaseudun, mutta 10 minuutin päässä keskustasta Rochester kaikki kaupungin mukavuudet. Kotimme, joka on nyt sähkökäyttöinen aurinkoenergialla, on kodikas, mutta ei hieno ja toivomme, että löydät sen lämpimästä energiasta, joka on peräisin kaikista onnellisista muistoista, joita perheemme on tehnyt viimeisten 60 vuoden aikana. Meillä on kolme makuuhuonetta (yksi kuningatar ja kaksi tuplaa), joka mukavasti nukkua kuusi ihmistä. Keittiö on varusteltu astioita, astiasto, hopean, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, ja astianpesukone. Voit myös kokki-out kanssa ulkona kaasugrilli. Kaudella, me varastossa jääkaappi kartonki (tai kaksi) tuoreita munia meidän onnellinen, vapaa-run kanoja. Kuten monet talot sen aikakauden, on olemassa yksi vaatimaton kylpyhuone, ylimääräinen suihku ja turhamaisuus viereisessä pesutupa. Irtoa suojaa auton niille pakkasella Minnesota talvipäivinä. Irlannin Ridge Farm tarjoaa Keski / C, WiFi, taulutelevisio kaapeli, ilmainen pesula, pelejä ja kirjoja lukaista. Uutuutena koti on flyygeli; voit luoda kaunista musiikkia olitpa pianisti tai vain haluavat korjailla.Lapset ovat tervetulleita. Lapset pitävät hauskaa tutkia 160 hehtaarin niittyjä, polkuja, ja metsässä sekä punainen lato, joka on isännöinyt monia lato tansseja vuosien varrella. Meillä on kanoja, hanhia, lampaat, pari navetta kissoja ja kaksi ystävällinen Labs. Suosikki maatilan toimintaan kuuluu kävely niitetty polkuja, vaellus metsään tai ylös maantietä pieni järvi. Nosturit, kotkia, haukkoja, joutsenet ja Pelicans ovat yleisesti täplikäs. Lintuharrastajat on iloinen. Jotkut ulkoilua alueella ovat pyöräily, vaellus, uinti, melonta, kalastus ja x-hiihto. Rochester on lauantai Farmers Market, monet kulttuuritoimintaa, ja mukavia ravintoloita.Irlannin Ridge Farm esittelee lukemattomia mahdollisuuksia rentoutumiseen. Jokainen kausi on omanlaisensa: keväästä ajan korvasienikastiketta-metsästykseen Kesäaika puutarhanhoito ja katsella hehku Fireflies; alkaen savoring ruska on tähtiä ja Lumikenkäily on raikas talvi-ilmaa. Esi-isämme, Irlannin maahanmuuttajat, asettui alueelle vuonna 1858. Vuonna 1949 vanhemmat osti tilan, jossa he asuivat ja nosti perheen yli kuusikymmentä vuotta. Martha muutti takaisin tilan 20 vuotta sitten ja hän ja hänen miehensä ovat nostamassa lapsiaan talon poikki ajotieltä. Margie asuu Madison, WI perheensä ja palaa usein viettää aikaa tilalla. Asiakkaat ympäri maailmaa ovat havainneet, että Bowman perheen Irlannin Ridge otti heidät avosylin. Haluamme jatkaa perinnettä hosting sinulle ja perheellesi Irish Ridge Farm. Täällä ei ole vieraita, vain ystäviä, joita emme ole tavanneet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo uima-allas?

    Ei, Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo?

    Ei, Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo?

    Lähellä majoituspaikkaa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo sijaitsevat nähtävyydet ovat Rochester International Airport, Coffee Mill Ski Area.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo on?

    Majoituspaikan Peaceful Solar-Powered Country Home 6 Miles From Mayo peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.