Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach (Moravia, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach (Moravia, Amerikan Yhdysvallat)

Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach

Rauhallinen Finger Järvien mökki w / stream, metsät ja tasoranta TÄYSIN MERKKI UUSI KEITTI JA Kylpyamme, KESÄ 2016 !!!Tämä rantahotellin mökki on täydellinen ympäristö perhelomailuun! Koska se on viimeinen umpikujassa oleva mökki, luonto on ympärilläsi täällä! Siellä on metsät, joista voi kävellä pienen vesiputouksen ja mökin vieressä kulkevan puron puron kanssa. Pitkää nurmettunutta nurmikkoa voidaan käyttää kaikenlaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, ja mikä parasta, ranta on tasainen ilman askelia! Veneessäsi on venelaituri, jos päätät tuoda yhden tai vuokrata sen. Kävely ulos veteen on melko asteittainen, mikä sopii hyvin pienille lapsille. Parasta rannalla ei ole vain se, että se on tasokas, mutta täällä vedessä ei kasva rikkakasveja, joten miellyttävä uinti on varastossa. Ranta koostuu pienistä litteistä pyöristetyistä kivistä. Meillä on myös soutuvene pelastusliiveillä, joita voit käyttää, jos haluat lähteä järveen hiukan enemmän!Lyhyen kävelymatkan päässä (noin 200 metriä) on suuri viheralue (noin 6 hehtaaria), jossa on pieni leikkipaikka ja tilaa kaikenlaisille ulkokäynnille, jotka vaativat suuren tilan. Noin 1000 neliöjalkaisessa mökissä on upea pohjaratkaisu, ja siinä on erittäin tilava oleskelu- ja ruokailutila, joka sopii erinomaisesti keskusteluun tai rentoutumiseen kauniilla näkymillä järvelle ja purolle. Olohuoneesta johtaa ulos kannen järven puolella, jossa on grilli, oleskelukalusteet ja ruokailutila kaikilla luonnon äänillä. Upouusi keittiö on täysin varustettu runsaalla astioilla / ruokailuvälineillä ja se on aivan ruokasalin lähellä, josta on myös näkymät järvelle oleskelutilan kautta. Mökissä on kolme pientä makuuhuonetta, joista toisessa on kuningatar, toisessa kaksi kaksoset ja toisessa parivuode, ja olohuoneessa on queen-vuodesohva. Meillä on myös lisävuode (kuten pinnasänky / patja - hyvä teini-ikäisille tai lapsille) ja voit sijoittaa sen haluamaasi paikkaan. Mökin ympärillä olevien suurten vanhojen puiden ja järven tuulen varjo pitää siitä mukavan ja viileänä, joten ilmastointia ei todellakaan tarvita. Meillä on pari kattotuuletinta ja kannettavaa värähtelevää tuuletinta, jotka voit sijoittaa makuuhuoneisiin tai minne haluat.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach uima-allas?

    Ei, Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach?

    Kyllä, Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Ithaca Tompkins Regional Airport, Greek Peak, Carrier Dome, Destiny USA, Waterloo Premium Outlets.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach on?

    Majoituspaikan Peaceful Finger Lakes Cottage W/ Stream, Woods, And Level Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.