Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx (Battle Ground, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx (Battle Ground, Amerikan Yhdysvallat)

Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx

Rauhasta ja tyyneydestä laajoissa näkymissä, kätevästi vain 35 min PDX: stä Minun paikka on lähellä upeita näkemyksiä, vaelluksia, viinitiloja, mustikkatiloja ja suuria palmuja. Rakastat paikkani ainutlaatuisen geodeettisen kupumaarkkitehtuurin, hyvin valaistun suuren huoneen, jossa on kattoikkunat ja näkymä Silver Star Peakille. Paikkani on hyvä pariskunnille, soolourheilijoille, liikematkailijoille ja perheille. Tämä on meidän ensisijainen koti, mutta matkamme työhön, joten toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan pienestä paratiisiltamme.Oletko koskaan ollut kupolissa? Korkeat katot, kattoikkunat ja avoin pohjaratkaisu voivat saada sinut uskovaiseksi.Tämä on yksityinen pääsy koko alakerran 2-kerroksisen kupolin taloon. Meidän makuuhuoneemme on yläkerrassa, mutta kukaan ei oleskele siellä, kun tulet käymään kupolin makea kupolissa. Myös BBQ ja poreallas 4! Nauti unenomaisista näkymistä Linnunradan kirkkaasta yöstä.Poissa vaellusreitistä, meidän Bells Mountain naapurustossa on syrjäinen pääsy suuri vaellus, pyöräily ja uinti. Nukut rauhallisesti tässä rauhallisessa ympäristössä. Lähimmät naapurit ovat noin 2 jalkapallokenttää pois!Puulämmitteinen takka antaa hyvän tunnelman ja keskuslämmitys tekee erinomaisesta mukavuudesta! Sinä valitset!On runsaasti pysäköintitilaa 5. 4 hehtaarin omaisuutta. Ajoneuvolla on oltava ainoa kuljetus, joka tulee tielle, koulubusseja. 6 mailia Battle Ground Lake, 8 kilometriä Northwood Public House, 7. 5 kilometriä Hockinson Market suuri pizza ja jäätelö, 9 kilometriä Safeway, Fred Meyer tai Albertsons. Talvella voi olla tarpeen käyttää 4WD / ketjuja / talvirenkaita. Etupyöräveto honda civic tekee hienosti lumen renkailla.Olen käytettävissä puhelimitse ja sähköpostilla kysymyksiin tai hätätilanteisiin. Jos joku tarvitsee tulla taloon asian ratkaisemiseksi, järjestän jonkun tulevan.Epätodennäköisessä tapauksessa, että teho on vähentynyt, myös vesipumppu sammuu. Työskentelemme varmuuskopioteholla, mutta tällä välin meillä on 10 gallonaa hätätilanteessa juomavettä kuningatar makuuhuoneen kaapissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx

  • Onko majoituspaikassa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx uima-allas?

    Ei, Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx?

    Ei, Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx?

    Lähellä majoituspaikkaa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx sijaitsevat nähtävyydet ovat Portland Classical Chinese Garden, International Rose Test Garden, Portland Rose Festival, Portland International Airport, Columbia Gorge Premium Outlets, Multnomah Falls, Portland Jazz Festival, Safeway Waterfront Blues Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx on?

    Majoituspaikan Peace And Serenity With Expansive Views, Conveniently Only 35 Min From Pdx peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.