Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons (Ngawi, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons (Ngawi, Uusi-Seelanti)

Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons

PAUA POINT, jossa on kauniit näkymät rannalle. Lähellä rantaa. Wifi ja Sky STAY at Paua Point, teksti 0272080026, 4 minuutin ajomatka ainutlaatuisen Ngawi-kalastuskylän ohi, ja vieraile NZ: n Palliser-lahdella, Pohjois-saaren eteläisin piste, ja Dark Sky -puistoon. Villi ja ihmeellinen! Auringonlaskut ovat hämmästyttäviä, arvaamattomia sää jännittäviä, mielenkiintoisia kalliomuodostumia ja aina jotain ihailua. 3 makuuhuoneen talo, jossa kaikki kodin mukavuudet, upea keittiö, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi / pakastin, Sky TV ja toinen Freeview-tv makuuhuoneessa. DVD, i-pod ja HiFi, Wii ja lautapelejä jos sää ei niin suotuisa, ja tietenkin, Wifi! - Land line, koska solujen kattavuus ei ole johdonmukainen. Mukava ja lämmin sähkölämmitin, joka näyttää aivan kuin tulipalo! Erittäin kodikas. BBQ. . Runsaasti peitteitä ja tyynyjä. Älä unohda tuoda pyyhkeitä, tyynyliinoja ja makuupussit tai lakanat, sillä liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Puhdistus ei myöskään sisälly tariffiin, joten talo on jätettävä sellaisenaan.BBQ leveällä terassilla, josta on upeat näkymät merelle, joelle ja kukkuloille. Katsokaa auringonlaskua Kaikouraksen yli - hämmästyttävä!Ota lyhyt ajomatka tai kävele Seal Colony tai Light House ja kiivetä 250 pariton vaiheet upeat näkymät.Ainutlaatuinen Ngawi Hit Noin 9-reikäinen golf on hyvin arvokasta.Surfcasting vain ulos ovesta, sukellus ja paua kerätä - tai metsästys ja kävely - paljon tekemistä tai vain yksinkertaisesti chill out.Lake Ferry on 35 minuutin ajomatkan ravintola-aterian tai 35 min ajomatkan päässä Pirinoa - lähin myymälä. Martinboroughin viinitarhoja ja ravintoloita tunnin ajomatkan päässä.Kiinteä hinta 175 dollaria ensimmäisen pariskunnalle per yö, 60 dollaria jokaisesta ylimääräisestä aikuisesta ja 30 dollaria alle alle 16-vuotiaalle lapselle. Voit kirjautua sisään kello 16.00 (ellei toisin sovita) ja ulos klo 12.00 (uudelleen, ellei järjestetä aiemmin)Erityisedellytykset: TEKNISET TIETOKONEET JA PALAUTUKSET EIVÄT OLE TARKOITETTUA. Sinun on tuotava oma!Toinen kylpyhuone ei liitetty taloon, mutta on wc, suihku ja turhamaisuus (edelleen kunnostettu)Caravan on perusmalli, mutta tarjoaa ylimääräisen queen-vuode ja yhden, jos tarvitset niitä. Mukava sähkökäyttöön. Vieressä vieressä toinen kylpyhuone kuten edellä) Autotalli, jossa biljardipöytä, (plus 2 sarjaa punkkaa ja futon sohva, iso varaus, jos olet valmis 'karkea se') on käytettävissäsi. Talo ei ole täysin aidattu. Tietokansio paikan päällä.Ekstrat: Ilmainen laajakaista. Lankapuhelinnumero (06) 3078077.(Perheesi ja ystäviesi soittamaan sinulle - Vain paikallispuhelut (mukaan lukien), Wifi ja Puhelin (mukana); HUOM: Kiwi bach -perinteen mukaan sinun on odotettava: Puhdista talo ja autotalli, jos käytät, ennen kuin lähdet; omat liinavaatteet (pyyhkeet / makuupussit / lakanat, tyynyliinat); Ruoka ja juoma. Basic-ruokakomero-tuotteet käytettävissäsi (suola, jauhot, sokeri, öljy, tee, kahvi)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons

  • Onko majoituspaikassa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons uima-allas?

    Ei, Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons?

    Kyllä, Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons?

    Lähellä majoituspaikkaa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons sijaitsevat nähtävyydet ovat Wellington International Airport, Eastbourne, A Midwinter Affair In Martinborough Square, Miramar, Coastal Challenge - Red Rocks Wellington.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons on?

    Majoituspaikan Paua Point With Free Wifi, Sky Tv, All Mod Cons peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.