Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts (Val-des-Monts, Kanada)

Koko talo/asunto Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts (Val-des-Monts, Kanada)

Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts

Paradise Found, Luxury Järvi Retreat - Val-des-Monts Tämä hiljattain rakennettu hirsitalo sijaitsee ylellisellä ja koskemattomalla Grand-järvellä Val Des Mont Quebecissä, vain 40 minuutin päässä Ottawasta. Tämä ominaisuus on eristäytynyt ja pääsee vain lyhyen venematkan varrella. Veneilijän lisenssi on pakollinen. Grand Lake -puistoa vastapäätä sijaitsevan kiinteistön takana on kaunis Green Lake. Keskeinen 2400 neliömetrin mökki sisältää makuuhuoneen, keittiön, perhehuoneen, kylpyhuoneen sekä kaksinkertaisen takan ja ruokailuhuoneen, jossa on tilaa 12 hengelle. Valmistettu parvi on 7 vuodepaikkaa. Mökissä on 2 makuuhuoneen 4 vuode ja kylpyamme ja toinen mökki on varustettu kahdella vuoteella.4 etu- ja takakannen syvää kirkasta vettä tekevät täydellisestä uinnista ja lepotilasta viihtyisissä makuissa. Mukana 25hp / 14ft alumiinikalastusvene, joka nauttii harjataessa harmaassa taimenessa tai basso. Saatavilla viikonloppuisin.Vahinko talletus 500 dollaria vaaditaan ennen saapumista.1100 metriä luonnollista rantaviivaa kirkkaisiin, puhtaisiin keväällä syötäviin vesiin. Anna luonto kunnioittaa aistejasi villieläimillä, starlite-taivaalla yhdistettynä ainutlaatuiseen pensaikkoon. Pääleiri on Canadiana Quebecoisin luonnollinen setrihirsimökki, ja kaikki, jotka on rakennettu 1930-luvulla, 2 vierashuonetta, kaasutalo, työpaja ja venemaja (suuri teini-ikä). Lähellä Mont Cascadesin vesipuistoa ja golfia, hevostallien ja 40 minuutin päässä Ottawan keskustasta.Tällä varauksella on No Refunds-peruutusehdot.Tästä kiinteistöstä ei makseta palautuksia.Talomme sääntöjä: ei sovellu alle 2-vuotiaille, ensisijainen vuokraaja on 25 tai vanhempi, ei tupakointia, ei juhlia tai tapahtumia, ei lemmikkejä.Talletus 50% vaaditaan. Velkasaldo saapumisen yhteydessä.Vakuusmaksu vaaditaan 500 dollaria.Perhekeskeinen omaisuus.Voi olla sopiva alle 5-vuotiaille lapsille, ole hyvä ja noudata ennen varauksen tekemistä.Vieraiden on oltava asunnonomistajia.Ota yhteyttä lemmikkeihin.Omistaja vaatii, että hän on yhteydessä puhelimeen matkustajan kanssa varauksen jälkeenVaikka se on vain lyhyen (5 minuutin) venematkan päässä majoituspaikasta, veneilijän lisenssi on pakollinen, ja sillä on kokemusta turvallisen ja miellyttävän oleskelun varmistamiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pyykinpesukone
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Puhelin
  3. Mikroaaltouuni
  4. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts

  • Onko majoituspaikassa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts uima-allas?

    Ei, Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts?

    Ei, Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts?

    Lähellä majoituspaikkaa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts sijaitsevat nähtävyydet ovat Majors Hill Park, Gallery of the Kanadas, ByWard Market, Rideau Canal, Club de Golf Mont-Cascades, Parc de la Gatineau, Rideau Hall, Casino du Lac-Leamy.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts on?

    Majoituspaikan Paradise Found, Luxury Lake Retreat - Val-des-monts peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.