Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv (Venetsia, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv (Venetsia, Amerikan Yhdysvallat)

Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv

Venice Palm Villa - Minuuttia yksityiselle rannalle - suojattu patio - aidattu piha! Palm Villassa on 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, täysi pesula / kodinhoitohuone, suojattu takapiha, jossa on 6 hengen ulkokäytävä, täysin aidattu piha ja rehevä trooppinen kasvillisuus peittävät kiinteistön kaksi puolta. Jos pidät luonnosta ja hiljaisesta lomasta, tämä on paikka sinulle!Palm Villa on lemmikkieläinystävällinen ja toivottaa sinut tervetulleeksi jopa kaksi koiraa tai kissoa lomallesi.Tarjolla on täydellinen langaton internetyhteys (ilmainen WiFi) ja paljon teräväpiirtotelevisiokanavia, joista valita suuri isossa taulutelevisiossa, sekä DVR tallennusohjelmiin, jotka saatat unohtaa, kun olet ulkona nauttimassa rannasta. Blu Ray -soitin toimitetaan myös, jos haluat vuokrata omia elokuvia.Langattoman puhelimen mukana toimitetaan ilmainen soittaminen kaikkiin Yhdysvaltojen osavaltioihin - joten sinun ei tarvitse huolehtia matkapuhelimen kattavuudesta tai minuutteista.Palm Villassa on tilava autotalli, johon voit pysäköidä autosi, mukana on myös kauko-autotallin ovi avaaja. Autotallissa on talon sisäsisäänkäynti ja matkalla voit heittää hiekkavaatteet pesukoneeseen! Saatavana on myös kaksi rantaraisteilijapolkupyörää, pyöräilykypärillä ja pyörälukolla!Keittiö on täysin varustettu kaikilla laitteilla, astioilla ja keittiövälineillä, jotka saatat joutua tekemään todellista kotiruokaa, kun et tunne menossa syömään. Kun haluat mennä syömään, siellä on paljon erinomaisia ravintoloita. Suosituin ruokailupaikka Venetsiassa on Sharky's Pier -ravintolassa - aivan rannalla Venetsian kalastuslaiturin juurella. Auringonlaskujen on oltava täällä Meksikonlahden yli!Makuuhuoneessa on king-size-vuode ja oma kylpyhuone. Toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuode ja kylpyhuone aivan huoneen ulkopuolella. Kaksi kokoontaitettavaa erillistä vuodetta tarjotaan ylimääräisille vieraille. Kaikki sänkyyn tarkoitetut liinavaatteet, kylpyläpyyhkeet ja jopa kylpytakit ja tohvelit lomasi aikana.Käy kauniilla Venetsian saarella. Osta, syö ja nauti aurinkoisesta Floridan maisemista. Venetsiaa, Floridaa kutsutaan nimellä 'Sharin hampaiden maailman pääkaupunki', ja lomaparatiisi on vain muutaman minuutin päässä Caspersen Beachiltä, jossa voit haitata hain hampaat heti matalista alueista. Älä huoli, nämä hampaat eivät ole uusia, ne ovat esihistoriallisia.Venetsia on erittäin kaunis ja rento kaupunki, ja olet varma tapaavasi muita ystävällisiä ihmisiä, jotka pyöräilevät Legacy-polkua ja kävelevät kävelyllä tai kävelyllä koirallesi. Paikallisella alueella on useita koirapuistoja ja Brohard Paw Park -koiraranta, jossa kakkosi voi juoda ilmaiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv

  • Onko majoituspaikassa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv uima-allas?

    Ei, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Kyllä, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Lähellä majoituspaikkaa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv sijaitsevat nähtävyydet ovat Siesta Key Beach, Hotel Indigo Sarasota - an IHG hotel, Sarasota Bradenton International Airport, Venice Municipal Airport, The Resort at Longboat Key Club, Sarasota Classic Car, John and Mable Ringling Museum of Art, Punta Gorda Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv on?

    Majoituspaikan Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.