Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 (Hebden Bridge, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 (Hebden Bridge, Iso-Britannia)

Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595

Pack hevosen tallit, HEBDEN-silta Tämä omakotitalo sijaitsee lähellä Hebdenin siltaa Yorkshiressä ja voi nukkua kolme ihmistä yhdessä makuuhuoneessa.Pack Horse Stables on omakotitalo, joka sijaitsee Blackshaw Headin kylässä, vain kahden mailin päässä Penninen Hebden Bridge -kaupungista. Mökissä on yksi kahden hengen huone ja yksi vuodesohva oleskelutilassa, joten se sopii kolmelle henkilölle. Mökissä on myös märkä huone, varustettu keittiö ja olohuone, ruokailutila ja puulämmitteinen. Mökin ulkopuolella on pysäköintialue kahdelle autolle, etupiha puutarha-alueettomilla lampilla, ulkokalusteet ja grilli sekä mökin takana oleva kylpytynnyri. Pack Horse Stables on täydellinen romanttinen loma tai vierailu Penninen alueella, ja se on upea mökki, jolla on erinomaiset mukavuudet.Palvelut: Kaasu lattialämmitys puulämmitteellä. Sähköuuni, kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone, TV ilmaisella näkymällä, DVD, stereot / CD, iPod-telakka, valikoima kirjoja ja pelejä. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana, polttoaine puupolttoaineeksi rehellisyyslaatikon perusteella. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pysäköinti maantiellä 2 autolle. Pyörävarasto käytettävissä. Etupiha puutarhakalloineen, kalusteineen ja grillauksella. Poreallas 3 metrin päässä takaovesta, puutarhan yläkerroksessa. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa 1 maili, pubi 3 minuutin kävelymatka. Huomaa: Lapsia valvotaan porealtaassa. Huomaa: Koska puutarhassa ei ole aidattuja lampia, lapsia on valvottava jatkuvasti. Huomautus: Ramppi taaksepäin helpompaa pääsyä varten. Huomaa: Enint. 2 aikuista ja 1 alle 16-vuotias lapsi.Alue: Kanervapäällystetyistä soista ja kalkkikivestä, kaupunkikaupunkeihin ja tasaiseen maaelämän tahtiin - ylevä Dales odottaa sinua! Missä muualla Isossa-Britanniassa on yhtä tyytyväinen istua ja tehdä mitään kuin tutkia tarjolla olevia lukuisia harrastuksia?Kaupunki: Penninen Hebdenin siltakaupunki sijaitsee Calderdalessa ja tarjoaa kotiin Rochdale-kanavan ja viktoriaanisen rautatieaseman. Alue on pakollinen höyryrautatieharrastajille, jotka nauttivat kukoistavasta Worth Valley -rautatieyhtiöstä, kun taas Eureka-museo on lähellä Halifaxissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595

  • Onko majoituspaikassa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 uima-allas?

    Ei, Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595?

    Ei, Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595?

    Lähellä majoituspaikkaa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 sijaitsevat nähtävyydet ovat Manchester Airport, Old Trafford Football Stadium, Manchester Piccadilly, Manchester Arena, Etihad Stadium, Leeds railway station, Manchester Victoria Station, City of Manchester Stadium Museum and Tour.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 on?

    Majoituspaikan Pack Horse Stables, With Hot Tub In Hebden Bridge, Ref 5595 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.