Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City (Branson West, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City (Branson West, Amerikan Yhdysvallat)

Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City

Meidän Therapy Haven - Perfect Family Trip! SDC: n vieressä, lähellä Bransonia 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, lähellä Silver Dollar Cityä ja kaikki Bransonin nähtävyydet. Tutustu arvosteluihimme - löydät ne, jotka ovat pysyneet kanssamme, olleet erittäin mukavia ja sisällöllisiä!Tavoitteenamme on, että sinun tarvitsee vain pakata vaatteet ja näyttää! Tiedämme, millaista on matkustaa, ja ladata auton max, ja toivomme, että voit välttää vaivaa. Pitkän päivän jälkeen, kun katsot sivustoja, Silver Dollar City, tai edes vain nauttia altaasta, on mukavaa tulla kotiin ja olla jonnekin potkia ja rentoutua. Mukavat vuoteet, muisti vaahto vuodesohva nukkua jopa 6, soittamalla nimesi! Valitsimme tämän paikan, koska saat parhaan kaiken Bransonin - lähellä nauhaa tai Silver Dollar Cityn, mutta myös järvinäkymiä ja lähellä Intian pistettä veneen liukastumiselle ja vuokrauksille.2 viihtyisässä makuuhuoneessa, molemmissa iso tv ja 2 kylpyhuonetta - master on kaksinkertainen pesuallas. Keittiöpöytä nauttia aterian perheesi ja ystävien kanssa tai istua ja pelata peliä. Kick takaisin perhehuoneeseen, ja rentoudu. Ja - meillä on ruokakomero, joka pitää vastaustilaa sille, mitä se oli tarkoitettu! Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mukava kokoinen kannen paikka kuudella pöydällä, tai rentoutua adirondackin tuoleilla.Paikan päällä on ulkouima-allas, kylpytynnyri ja leikkipaikka, ja olemme ostaneet laajennetut palvelut-paketin, jolla voit nauttia uudesta klubitalosta, jolla on toinen ulkouima-allas ja roiskahtaa, sisäuima-allas, roiskahtaa ja poreallas ja kunto keskusta! On myös mukava polku kävellä kauniiseen TableRock-järvelle!Olemme yrittäneet ajatella kaikkea mitä tarvitset:- Täysin ladattu keittiö, jos päätät jäädä sisään ja kokata, mukaan lukien crock potin! Upouusi ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet- Shampoo, hoitoaine, saippua on kaikki tarjolla- Hiustenkuivaajat molemmissa kylpyhuoneissa- pesukone ja kuivausrumpu (ota oma pyykinpesuaineesi)- Pelit - meillä on useita pelejä lapsille ja aikuisille (kortit, Uno, dominoes, Jenga jne. Muutamia)- Peitot - runsaasti huopia lounge-tilaan ja nauttia elokuvasta tai kirjasta- Rantapyyhkeet - koska tiedät, että ne ovat kookkaita pakattamaan!- Pack-n-play lapsillesi- Kattotuulettimet makuuhuonetta ja perhehuoneessa- Perhehuone tv on fiksu tv, joten kirjaudu Netflixiin ja nauti!Toivomme, että pysyt kanssamme Our Therapy Havenin alueella!***Veneet - Huomaa, että vaikka et voi pysäköidä venettä omaisuudelle, meillä on järjestelyt nimellismaksusta perävaunun pysäköimiseksi kadulle, ja olemme lähellä Intian ja Rock Point -venesatamaa käytettäväksi!Myös jos matkustat muiden kanssa tai tämä on varattu, tutustu muihin samassa paikassa sijaitseviin huoneistoihimme. 7902203

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City

  • Onko majoituspaikassa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City uima-allas?

    Kyllä, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?

    Ei, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City on?

    Majoituspaikan Our Therapy Haven - Home Away From Home, Next To Silver Dollar City peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.