Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms (Corolla, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms (Corolla, Amerikan Yhdysvallat)

Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms

OS5B, kristalli / valtameri, 4 makuuhuonetta, 2. 5 kylpyhuonetta 4 makuuhuonetta / 2 kylpyhuonetta / 1 puoli kylpyhuonettaTämä Oceanside-koti on kätkeytyneenä kotoperäisiin meriheiniin, ja tarjoaa vain rauhaa ja hiljaisuutta, jota etsit lomalta. Vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, ja vain muutaman minuutin päässä paikallisista ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista perheesi rakastaa tätä lomapaikkaa!Maanpinnan taso: Ulkoisiin mukavuuksiin kuuluu katettu autokatos, koripallokori, ulkosuihku, pyykkinarulla ja hiiligrilli. Lähtötaso.Keskitaso: Suuri queen-makuuhuone, oma kylpyhuone ja ylimitoitettu poreallas, queen-makuuhuone, jossa pääsee kansiin, makuuhuone parivuode, makuuhuone, jossa 2 erillistä vuodetta, täysi aulahalli ja pesula-alue pesukoneella ja kuivaajalla.Ylätaso: Upea huone, jossa taulutelevisio / videonauhuri, puutakka ja kannen käyttö, keittiö aamiaisbaarilla, johon mahtuu 4 ja ruokasaliin, johon mahtuu 8, kannen päällä ja pääsy seulotulle kuistilla. Puoli kylpy.Ekstrat: 1 TV, 1 videonauhuri, kirjoja ja pelejä, ulkosuihku, nopea internetyhteys, puu takka, koripallokori, piknikpöytä, syöttötuoli, pack-n-play, hiiligrilli, aurinko- ja peitetyt kannet, turvatarkastus kuistilla, stereot CD-levyllä, pysäköinti 4-5 ajoneuvolle. Tupakointi kielletty. Ei lemmikkejä. Etäisyys rannalle pääsyyn: 1190 '. Talon osoite: 551 Ocean Trail. Sängyt: 3 kuningatar, 2 Singles. Avaintyyppi: Avaimeton merkintä. TARKISTA SIJAINTI: 1213-C Duck Road, Duck Office.Liinavaatteet ja pyyhkeet ilman lisäkustannuksia. Tässä kodissa on lakanat kaikille vuoteille ja sängyt tehdään lukuun ottamatta vuodesohvia, yläkerroksia ja astioita, jolloin lakanat toimitetaan. Tämä koti tarjoaa myös 2 kylpypyyhettä henkilöä kohden, talossa nukkuu, 1 pesulappua henkeä kohti, 2 käsipyyhettä kylpyhuonetta kohti ja kylpymatto jokaiselle suihkulle tai kylpyammeelle.Kilmarlic-golfkerhon jäsen. Tämä ohjelma tarjoaa vieraille erilaisia aktiviteetteja, joihin sisältyy alennettu hinta pääsyä golfiin, villihevosmatkoja, golf-oppitunteja ja klinikoita sekä kuljetuspalvelu klubille vuokrakotistasi. K-klubilla on myös kokopäiväinen concierge apuna toiminnan suunnittelussa. Voit myös saada erikoishintoja uusimmasta nähtävyydestä ulkomaisilla pankeilla, H2OBX-vesipuistossa ja Kitty Hawk Kites -aktiviteetteissa, mukaan lukien liukuluisto, varjoliito, kajakkimatkat, leijalautailu, vesiskootterivuokraamo ja paljon muuta! Käy KClubOBX. com lisätietoja, hinnat ja varaukset! (252) 491 - 2841.Tämä ominaisuus EI sisällä silitysrauta tai -lauta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ranta lähellä
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms

  • Onko majoituspaikassa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms uima-allas?

    Ei, Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms?

    Ei, Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat False Cape State Park, Elizabeth City Regional Airport, Back Bay National Wildlife Refuge, Sandbridge Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms on?

    Majoituspaikan Os5b, The Crystal/ Oceanside, 4 Bedrooms, 2.5 Bathrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.