Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage (Cordoba, Espanja)

Koko talo/asunto Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage (Cordoba, Espanja)

Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage

Alkuperäinen asunto historiallisessa keskustassa. Wifi. Valinnainen yksityinen autotalli Alkuperäinen 70 neliömetrin asunto, jolla on lyömätön sijainti kaupungin historiallisessa keskustassa, tyypillisessä ja rauhallisessa piharakennuksessa, puhtaimmassa Cordovan-tyylissä, jossa voit rentoutua tämän naapuruston vilkkaassa elämässä San Andrésistä. Huoneistoa ympäröivät kulmat ja neliöt, jotka voit löytää kävellen, kunnes saavut kaupungin tunnetuimpiin monumentteihin. Ympäristöstä löydät kaikenlaisia palveluita (supermarketit, apteekit, baarit, leipomot, lehdistö ...)LA CASA DEL POETA CÓRDOBA on lämmitetty, siinä on oma pysäköintialue (tarkista hinta) ja ilmainen Wi-Fi. Ulkopuolinen huoneisto erittäin valoisa ja mukava. Siinä on moderni, täysin varustettu keittiö, joka olohuoneen vieressä muodostaa suuren ja viihtyisän tilan, jaettuna ruokailutila. Olohuoneessa on erittäin mukava alue sohvilla, joissa alkuperäinen TV-kaappi. Siinä on kaksi makuuhuonetta, joissa on paljon luonnollista valoa, joista toisessa on iso pukuhuone ja iso kylpyhuone, täysin varustettu pyyhkeillä, hiustenkuivaajalla ja henkilökohtaisilla hygieniatuotteilla. Kaikissa huoneissa on lämmitys ja ilmastointiHuoneiston sisustus ja tilavuus sekä sen sänkyjen suuri mukavuus (yksi parivuode ja kaksi sänkyä 90 cm) tarjoavat matkustajalle erilaisen ja rentouttavan tilan, jossa he voivat levätä nauttien kaupungista saatuaan lisäarvon. näyttävä terassi monenlaisilla kasveilla ja lepoalue, jolla voit täydentää energiaa uudelle päivälle. Sen sijainti tekee siitä lyömättömän ja ihanteellisen pariskunnille, ystäville tai perheille, koska se sijaitsee historiallisessa keskustassa, jota ympäröivät tärkeät nähtävyydet, kuten El Palacio de Viana, Rooman temppeli, Plaza de la Corredera ja keskellä Patios-reittiä (kulttuuriperintö Ihmiskunta) ja risteykset sekä lähellä Plaza de las Tendillasia (kaupungin kaupallinen keskusta) ja kirkkoja, joilla on erilaisia tyylejä: Fernandino, barokki, gootti-Mudejar, renessanssi ... ja 20 minuutin kävelymatkan päässä moskeija-katedraalista. Asunnosta voit läheisyytensä kautta kävellä kaikkiin kiinnostaviin paikkoihin.Meillä on oma pysäköintialue. Tarkista hinnat.Palvelut ja yleiset tilat:Upea patio, jossa on lepoalue ja erilaisia kasveja puhtaimmassa Cordovan-tyylissä.Huomio vieraille:Segis vastaanottaa sinut henkilökohtaisesti. Hän näyttää asunnon ja antaa kaikki tarvittavat tiedot sen käyttöön. La Casa del Poeta Córdoba -kadulla on kaikki tarvittavat turistitiedot ja lähellä olevat palvelut ja ravintola, ja jos haluat, Segis voi suositella sinulle Córdoban tuntijana sekä ravintoloita että tavernoja tai mielenkiintoisia paikkoja, jotka tekevät Tämä ainutlaatuinen kaupunki.Muut kohokohdat:Suuri yksityinen pysäköintialue pysäköintiin ilman tilaa aiheuttavaa ongelmaa pienestä suureen autoon. Tarkista hinnat

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage

  • Onko majoituspaikassa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage uima-allas?

    Ei, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Ei, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage?

    Lähellä majoituspaikkaa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage sijaitsevat nähtävyydet ovat Estación del AVE, Cámping, Arcángel, Mezquita-Catedral, Córdoba Airport, Cristo de los Faroles, Plaza del Potro, Cata del Vino Montilla-Moriles.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage on?

    Majoituspaikan Original Apartment In The Historic Center. Wifi. Optional Private Garage peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.