Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool (Saint-Sernin, Ranska)

Koko talo/asunto Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool (Saint-Sernin, Ranska)

Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool

Old Stone maalaistalo - Idylic Ranskan Living & Boutique Luxury - yksityinen uima-allas 1800-luvulla rakennettu 'Les Caulins' on tyypillinen ranskalainen maalaistalo, entinen viinitarha ja maatila. Rauhallisella paikalla Lot-et-Garonnen maaseudun kukkuloilla.3 parempaa makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, uusi 10x5 m allas. Omakotitalo, puutarhojen ympäröimä ja avoin maaseutu, historialliset kaupungit ja Chateaux lähellä, viinitarhat ja suuret markkinat. Talo on restauroitu sympaattisesti pitää kaikki ominaisuudet mitä odottaa 300 vuotta vanha kivitalo. Stone lavuaarit, tammipalkit, iso takka, piilotettu terassien ja aurinkoinen näkymiä.Majoitus koostuu 3 antelias makuuhuonetta, yksi alakerrassa, joka on kauniisti sisustettu ja ovat sekoitus vanhaa ranskalainen charmi ja boutique. Kaikissa huoneissa on super king-size vuoteet egyptinpuuvillalakanat, vuosikerta ja antiikki ranskalaisia ​​huonekaluja ja taulutelevisio. Tilava en-sviitit ovat kaakeloitu kivi tilava kulkea voimakas suihku ja moderneja 'boutique koskettaa'.Aika, varjoisa katettu terassi on rentouttava paikka paeta keskipäivän aurinkoa tai nauttia aamiaista. Vuodesta terassi annat talon sydän, le Grande Salon. Runsas, terrakotta laatoitettu ja tammi beamed huoneen ja niin monia vanhoja ranskalainen maatilat, keskellä talon. Hyvin varustettu keittiö, iso keittiö ruokapöytä. Runsaasti viihtyisiä istuimia ja iso kivi takka puuhella iso taulutelevisio Englanti kanavia ja WI-Fi.Ulkopuolella on uusi 10m x 5m uima-allas, jossa on päiväsauvat, aurinkotuoleja ja kauas näkymät Cote de Durasin kukkuloille ja viinitarhoille. On runsaasti varjoisia paikkoja ja aurinkoisia näkymiä vain täydellinen laiska BBQ n kanssa lasillinen paikallista viiniä.Jos voit vetää itsesi altaalta ja kauaskantoisilta näkymiltä, ​​on paljon tekemistä lähellä. Kylät Saint Sernin ja Villeneuve de Duras 3 km tarjoavat baari / tabac, pizzeria ja bistro, Vilkas Bastide kaupungin Duras 6 km, jossa on erittäin pieni viikoittain markkinoilla ja yön markkinoilla kesällä. Täältä löydät kaikki mukavuudet, supermarketeissa, apteekeissa, baareja ja ravintoloita, Chateau. Myös suklaatehtaaseen jossa voit maistaa ja ostaa kauniita suklaan ja paikallisia makeisia. Meitä ympäröi paikalliset viininviljelijät, jotka tarjoavat maistelua ja myydä viinejä kotelon ja monien pullon ja litran mukaan. 12kms pohjoiseen on Dordogne-joki ja Sainte-Foy-la Grande -kaupunki yhdessä Francesin parhaiden markkinoiden kanssa. Kaunis Bergeracin kaupunki ja Chateau-majakka Monbazillacissa 35 km. Unescon maailmanperintökohde St Emilion 45 km ja kaunis Bordeaux 65 km.Aktiivisemmalle on Dahun kelkkailu 12 km, Saint Serninin tenniskentät, Golf yksi Francesin parhaista golfkentistä 12 km ja maaseutu turvapaikka kävelyyn ja pyöräilyyn.Huomioithan, että uima-allas on suljettu marraskuusta alkaen ja avautuu uudelleen huhtikuussa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool

  • Onko majoituspaikassa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool uima-allas?

    Kyllä, Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool?

    Kyllä, Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Victor Hugo - St Augustin, Garorock, Aéroport de Bergerac Périgord Dordogne, Maison du Vin de Saint-Emilion, Eglise Saint-Louis.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool on?

    Majoituspaikan Old Stone Farmhouse - Idylic French Living & Boutique Luxury - Private Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.